Tagaltaner fra MiNALTAN giver mere plads i den lille bolig

Tagaltan og tagaltaner til dit altanprojekt

Glæd dig til en ny tagaltan til en favorabel pris i dit nye altanprojekt. Med en tagaltan fra MiNALTAN tilknyttet dit projekt, får du en smuk afrunding på byggeriet som beboerne samtidig bliver glade og stolte over. Er du stadig i fasen for at finde din samarbejdspartner ift. altaner, tagkviste mv., så er du landet det helt rigtige sted. Drejer det sig om designet eller byggekvalitet, så lad os tage en uforpligtende samtale.

Vi har tilmed et showroom på Frederiksberg som du kan besøge, hvor du kan se mere ift. vores altaner, og kvaliteten heraf.

Hvad er en tagaltan?

En tagaltan er en konstruktion, som delvist er indbygget i taget. En tagaltan kan være en, der hænger ud over taget, men den kan også være trukket tilbage, så den ikke bryder facadens lodrette flugt. Tagkonstruktionen ved kvisten udføres i zink under altanen og på flunker. Afvanding for kvist og tag føres til eksisterende tagrende eller ny bukket zinkrende. Det sikrer, at den pågældende tagaltan er fri for vand, og den kan benyttes hensigtsmæssigt.

Tagaltan fra MiNALTAN er ligesom en kvistaltan til en god pris

Hvad er specifikationerne for en tagaltan?

Varmgalvaniseret stålaltan i et enkelt og ensartet design, kan udgøre din nye tag- eller kvistaltan. Konstruktionen er opbygget af et 16cm UPE-profil med et nedsænket gulv i hårdttræ. Undersiden er en lys Ibondplade, der sikrer en afvanding ved forkanten af altanen. Hos MiNALTAN får du en tagaltan, som ikke bare er funktionsdygtig og holdbar, men en tagaltan, der også har et smukt og godt design. Med MiNALTAN betaler du ikke bare for en flot ny og funktionsdygtig tagaltan, men du køber dig ind i en ny livstil, med dejligt altanliv på din nye tagaltan.

Tagaltan fra MiNALTAN til en favorabel pris

Værnet er opbygget med 30x6mm balustre og 60x15mm vandret profil, med mulighed for håndliste i hårdttræ. Der er lagt vægt på at skjule alle synlige boltsamlinger på altanen. Du kan med fordel kontakte vores altanrådgivere hos MiNALTAN på info@minaltan.dk, og høre mere om vores tagaltaner. En kvistaltan er en altan af samme skuffe som en tagaltan, så hvis du vil se flere af denne type projekter, kan du klikke dig videre her på kvistaltan.

Hvad koster en tagaltan i København?

Prisen for en tagaltan, kan variere ift., hvordan hele altanprojektet skrues sammen. Projektstørrelsen er altså essentiel for prisen for tagaltanen eller tagaltanerne.

Ved altanprojekter større end 30 altaner, begynder mængderabatten for alvor at indtræde. Projekter, som er større end 50, udløser en endnu mere omstændig og fordelagtig rabat. Det kræver selvfølgelig også et indledende behov at opnå denne rabat, og ydermere er der flere variable, der bør tages i betragtning. Udover projektstørrelsen, er de relevante tilvalg også en del af prissammensætningen. Vælger du en type værn til din altan, samt andet tilbehør, kan det have betydning for den pris projektet samlet set koster. Du kan kontakte vores rådgivere hos MiNALTAN på info@minaltan.dk, og hør mere om vores tagaltaner.

Tagaltanerne fås til en forholdsvis lav pris hos MiNALTAN altanfirma

Hos MiNALTAN vil vi gerne vejlede dig så godt som vi kan, og derfor er vi altid interesseret i at du kontakter os ang. en tagaltan og andre af vores altaner. Dermed kan vi vejlede dig bedst muligt ift. priser, og ifm. eventuelle tilvalg du ønsker til din tagaltan eller ordinære altan. Kontakt vores rådgivere hos MiNALTAN på  info@minaltan.dk, og hør mere om vores tagaltaner. Vi glæder os altid til at vejlede om opførelsen af vores altaner i nye altanprojekter. Med altaner eller en ny tagaltan fra MiNALTAN, kan du vide dig sikker på, at retningslinjerne inden for byggeriet overholdes.

Spørg os til råds om foreningens altanprojekt

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig fra altandrøm til morgenkaffe på altanen.