top of page
rolands-varsbergs-ePOH0oKeOjE-unsplash.jpg

FAQ

Hvad koster en altan? 
Hvor stor en altan kan jeg få?
Hvordan får man tilladelse til altaner? Hvordan monteres altaner?
Etc.

Find svar her - husk du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom på Nordre Fasanvej 39 eller kontakte en rådgiver her.

Al rådgivning er gratis.

Vi koster ikke noget, før en kontrakt er underskrevet.

Skriv til os - så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tak for din mail-
vi kontakter dig snarest muligt

MinAltan - 'Den sikre løsning'

Vi er stolte af at være en virksomhed, der er dygtige til det, vi laver. Vi har mange års erfaring med at opsætte altaner og er med jer hele vejen fra altandrøm til færdige altaner – fra design, optegning og byggetilladelse til produktion og altanmontering.

 

Vores team af specialister er dedikeret til at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder. Vi vil på alle måder være ’Den sikre løsning’.

 

 

Ansøgning om byggetilladelse til altaner

 

MinAltan har stor indsigt i kommunale regler og bestemmelser. Vi bruger altanmanualen som udgangspunkt for vores rådgivning og sørger for, at vores kunder er fuldt ud klar over, hvad de kan forvente mht. altanstørrelser og altandesign.

Når kontrakten er underskrevet overdrages informationer om jeres altanønsker til vores projekteringsafdeling, som påbegynder udarbejdelse af et omfattende tegningssæt, som foreningens altanudvalg, rådgiver og administrator får til godkendelse inden byggeansøgningen indsendes til kommunen.

Grundet vores store erfaring med udarbejdelse af byggeansøgningsmateriale, tager det i de fleste tilfælde ikke lang tid at få byggetilladelse. I de tilfælde hvor det kan være nødvendigt at væbne sig med tålmodighed, skyldes det forskellige faktorer som eksempelvis økonomiske ændringer i projektet, udfordrende specifikke lokale kommunale byggeregler og restriktioner samt naboers indsigelser, som kan trække sagen ud.

 

MinAltan kan dog garantere, at vi altid arbejder hurtigt og effektivt for at sikre, at vores kunder får deres altaner så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Tæt dialog mellem MinAltan og bygherre, administrator & rådgiver

I vil løbende blive informeret om status og modtagelse af eventuelle mangelbreve med ønsker og krav fra kommunen om ændringer til altanprojektet.

 

Efter byggetilladelsen er i hus overdrages altanprojektet til vores eksekveringsafdeling, som starter produktion af materialer og udarbejder plan for opsætning af jeres altaner.

 

 

Vi sidder klar til at hjælpe jer hele vejen fra altandrøm til færdige altaner. 

bottom of page