top of page
Vinduer fra Min Altan

Energioptimerende & lydisolerende vinduer

MinAltan tilbyder udskiftning af boligforeningers vinduer samtidigt med opsætning af altaner. Én leverandør sparer foreningen tid OG penge. Desuden opnås en mere smidig
byggeproces.

Grøn renovering med nye smukke vinduer

Med nye vinduer forøges ikke blot værdien af ejendommen – varmeregningen minimeres også.

 

Til vinduerne kan der vælges forskellige funktioner; lydisolerende glas er eksempelvis en god løsning i lejligheder ud til en befærdet gade.

 

Vinduerne leveres af de bedste danske vinduesproducenter, hvilket er vores kunders garanti for, at kvalitet, miljø, design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Vinduer fra Min Altan

Farver & design

Altandøre er en stor del af facaden og er med til at give bygningen karakter og stil. Vinduerne skal passe til arkitekturen og det er et krav fra kommunen, at nye vinduer matcher de eksisterende på bygningen, så et æstetisk helhedsindtryk sikres.  Er der særlige materialeønsker tages bygningens bevaringsværdi i betragtning.

Morgen på Altanen

Energioptimerende vinduer

De relativt nye energikrav til døre og vinduer betyder, at der skal monteres vinduer med 3-lags glas.  Der kan forekomme kondens på den udvendige side af ruden. Det er ikke fordi, der er et varmetab, og det er heller ikke fordi der er noget galt med vinduet. Betragt det som en sikkerhed for, at du har et godt isolerende vindue. Kondensen forsvinder ved almindelig solvarme og vind i løbet af dagen.

Rosé på Altan

Kræver ikke byggetilladelse

udskiftning af vinduer 1-1 kræver ikke byggetilladelse. MinAltan anbefaler dog altid, at sagen tages forbi kommunen, da ejendommen kan være omfattet af lokalplan eller servitutter med facadecensur/-regulering.

Vinduer med Min Altan

Lydisolerende vinduer

Til vinduet kan der vælges forskellige funktioner. Lydglas er eksempelvis en god løsning i lejligheder ud til en befærdet gade.

Afslapning på Altan

Fra altandrøm til morgenkaffe på altanen

Følg MinAltans 6 steps & kom godt i mål

MinAltan monterer altaner

MinAltan har 15 års erfaring med montering af altaner i etageejendomme.

Vi leverer altaner, radiatorer, vinduer og lejlighedsdøre i totalentrepriser og klarer hele forløbet; fra rådgivning og byggetilladelse til produktion og montage. 

 

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du:

  • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring - indledende rådgivning koster ingenting

  • Ansøgning om byggetilladelse

  • Konstruktionstilladelse

  • Projektstyring

  • Montage af altaner

  • Afleveringsgennemgang

  • 1 og 5 års gennemgang

Book en besigtigelse af din boligforenings ejendom i dag eller besøg os i vores showroom og få gratis og uforpligtende rådgivning. Vi er med dig hele vejen.

Skriv til os - så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tak for din mail-
vi kontakter dig snarest muligt

bottom of page