top of page
Indlejret Radiator med Min Altan

Flyt eksisterende eller få ny moderne radiator

MinAltan tilbyder udskiftning af boligforeningers radiatorer samtidigt med opsætning af altaner. Én leverandør sparer foreningen tid OG penge. Desuden opnås en mere smidig
byggeproces.

Altan betyder også ny radiator

Der hvor der i dag er vindue og radiator, vil der i forbindelse med altanmontering komme en flot ny altandør. Derfor skal der etableres en ny radiatorløsning. Sammen med jer besigtiger vi alle lejligheder og giver efterfølgende individuelle løsningsforslag og et tilbud, der matcher mulighederne og den enkelte beboers ønsker til radiatordesign. Eksisterende eller ny radiator (horisontal/vertikal) monteres th. / tv. for dør eller på anden væg. Evt. rørføring under gulv.

Radiator med Min Altan

Praktisk radiatorhåndtering

MinAltan demonterer de nuværende radiatorer inden opstart af altanmontagen. Beboerne skal forvente at være uden radiator i hele byggeperioden. Alle radiatorvalg skal godkendes af foreningen. Der kan være radiatorer, der ikke opfylder rummets krav til en radiator. Fra oktober 2020 skal alle nymonterede målere være fjernaflæste. Fra 2027 gælder det alle eksisterende målere. Alle radiatorerne bliver monteret med Danfoss ventil og termostat

Morgen på Altanen

Skræddersyede radiatorløsninger 

Alle lejligheder og indretninger er forskellige. Vi besigtiger derfor alle beboeres hjem for at kunne tilpasse radiatorløsningerne til den enkelte beboers ønsker. 

Det skal du vide 

 • MinAltan demonterer de nuværende radiatorer inden opstart af altanmontagen. Beboerne skal forvente at være uden radiator i hele byggeperioden.

 • Alle radiatorvalg skal godkendes af foreningen. Der kan være radiatorer, der ikke opfylder rummets krav til en radiator.

 • Fra oktober 2020 skal alle nymonterede målere være fjernaflæste. Fra 2027 gælder det alle eksisterende målere.
   

 • Alle radiatorerne bliver monteret med Danfoss ventil og termostat.

Solstråler på Altanen

Fra altandrøm til morgenkaffe på altanen

Følg MinAltans 6 steps & kom godt i mål

MinAltan monterer altaner

MinAltan har 15 års erfaring med montering af altaner i etageejendomme.

Vi leverer altaner, radiatorer, vinduer og lejlighedsdøre i totalentrepriser og klarer hele forløbet; fra rådgivning og byggetilladelse til produktion og montage. 

 

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du:

 • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring - indledende rådgivning koster ingenting

 • Ansøgning om byggetilladelse

 • Konstruktionstilladelse

 • Projektstyring

 • Montage af altaner

 • Afleveringsgennemgang

 • 1 og 5 års gennemgang

Book en besigtigelse af din boligforenings ejendom i dag eller besøg os i vores showroom og få gratis og uforpligtende rådgivning. Vi er med dig hele vejen.

Skriv til os - så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tak for din mail-
vi kontakter dig snarest muligt

bottom of page