Få en stemningsfuld stålaltan

Cradle to Cradle certificerede stålaltaner

MinAltans stålaltaner har opnået en Cradle to Cradle bronze certificering, da vores altaner lever op til strenge krav inden for miljø, cirkulær økonomi, sundhed og socialt ansvar.

Mange ønsker et moderne, stilrent design der falder smukt i tråd med bygningens udtryk. Stålaltaner fra MinAltan er designet og udviklet af vores designteam og kan tilpasses foreningens arkitektur.

Varmgalvaniseret stål er et meget populært materiale til udendørs facilitetergrundet det minimale vedligeholdelsesbehov. Du kender sikkert den grålige overflade fra lygtepæle, autoværn, cykelstativer samt gelændere ved trapper og broer. En stålaltan vil derfor holde sig smuk, og den vil med al sandsynlighed ikke ændre sig i løbet af sin lange levetid. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at vedligeholde din stålaltan, men kun om at nyde den.

MinAltan Cradle to Cradle certificering
SE MINALTANS CRADLE TO CRADLE CERTIFIKAT HER
sommer altan i stål

100% garanti – den sikre løsning

Såfremt du vælger et samarbejde med MinAltan, vil du være dækket ind af det, vi kalder “100% garanti – den sikre løsning”. Vi stiller et krav om forudbetaling af den aftalte pris på arbejde, som endnu ikke er opført, men til gengæld udsteder vi en forudbetalingsgaranti på hele summen af projektets pris. Således sikres bygherre, at vi leverer det aftalte stykke arbejde til den rette pris.

En stålaltan er således på alle måder en sikker løsning, der er lavet efter alle de gældende standarder på området. Vi går ikke på kompromis med pris, kvalitet eller din sikkerhed. Alt er i orden, så du kan nyde livet med en ny stålaltan til en god pris.

sommer altan i stål

Specifikationer på MinAltans stålaltaner

Alle vores altaner er konstrueret af varmgalvaniseret stål i et elegant og klassisk design. Konstruktionen er opbygget af et 16 cm UPE-profil med et nedsænket gulv i hårdttræ. Undersiden er en lys 3mm brandhæmmende Ibondplade, der sikrer en afvanding ved forkanten af altanen. Der er lagt vægt på at skjule alle synlige boltsamlinger i designet af vores stålaltan. På alle altaner kan der monteres en håndliste i hårdttræ.

Alle vores altaner er konstrueret af varmgalvaniseret stål i et elegant og klassisk design. Konstruktionen er opbygget af et 16cm UPE-profil med et nedsænket gulv i hårdttræ. Undersiden er en lys 3mm brandhæmmende Ibondplade, der sikrer en afvanding ved forkanten af altanen. Der er lagt vægt på at skjule alle synlige boltsamlinger i designet af vores stålaltan. På alle altaner kan der monteres en håndliste i hårdttræ.

MinAltans 4 værndesign

Alle vores altandesigns i stål installeres med et stilrent værn, som du kan få malet og lakeret i farver, der komplimenterer din ejendom. MinAltans 4 værntyper har vi kaldt hhv. Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro og Vesterbro.

Frederiksberg Værn

Værnet er opbygget med Ø12mm balustre og to 50x10mm vandrette profiler.

Nørrebro Værn

Værnet er opbygget med 30x6mm balustre og én 60x15mm vandret profil.

Vesterbro Værn

Værnet er opbygget med 30x6mm balustre og to 50x10mm vandrette profiler.

Østerbro Værn

Værnet er opbygget med 30x6mm balustre

Stålaltaner i smukke farver

Din stålaltans endelige udseende og design afhænger af foreningens ønsker, bygningens udtryk og kommunernes regelsæt. Her kan du kan se de forskellige altandesigns i farverne sort, grå og mørkegrøn.

Stålaltan med træ-, beton- eller kompositgulv

Hos MinAltan kan du vælge imellem tre typer gulv: Hårdtræ, fiberbeton eller komposit.

Vi har udvalgt den mest velegnede og formstabile hårdttræssort for at sikre den bedste kvalitet og et holdbart resultat. Vi skruer hårdttræet sammen nedefra, så der ingen synlige skruer er på dit altangulv. Det giver det pæneste resultat. Vores altaner monteres altid lige ud fra bygningen, så du er garanteret et gulv i fuldstændig vatter.

Specifikationer på MinAltans træbund

145×21 mm hårdttræ i sorten Cumaru. Hårdttræsfeltet bliver nedsænket i altanrammen, så rammen på altanen giver en pæn afslutning af gulvet. Det inderste hårdttræsbræt bliver tilpasset murværket og lysningen ved døren. Der med er der ingen stålkant fra altanrammen, som bryder hårdttræsgulvet og giver et uensartet udseende langs muren og foran døren. Vi monterer altid altanen i vatter, så du får en snorlige ny altan.

Håndlister i hårdttræ

Du har mulighed for at afslutte dit stålværn med en træhåndliste i et flot finish. Håndlisten skrues fast med rustfrie og syrefaste skruer nedefra, så der ingen synlige skruer er.

Matteret indbliksværn

Et indbliksværn giver dig privatliv på din altan og skaber et mere personligt rum. Det kan være et krav at skærme en del af altanen af mod blikke fra naboen og værne om privatlivet. Vores indbliksværn udføres i elegant mat glas. Med den type glas kan mest muligt lys passere, samtidigt er det ikke muligt at se igennem glasværnet.

Et altan-indbliksværn monteres på altangavlen. Frederiksberg Kommune giver ikke tilladelse til montering af indbliksværn.

Specifikationer:

Indbliksværn i matteret glas i 1800mm x altandybde

Trappenedgange

Bor du i stueetagen kan en trappenedgang give dig direkte adgang til gården.
Et godt alternativ til en altan i en hævet stuelejlighed er at lave en trappe ned til gårdrummet eller din private have.

Specifikationer:
Udføres med to varmgalvaniserede stålvanger med 32 mm hårdttræstrin imellem. Trappe udføres i samme design, som altanerne. Trappen monteres kun med rækværk, hvis din kommune stiller krav herom.

Underbeklædning

Alle vores altaner udføres med en lys æstetisk underbeklædning. En hvid ibondplade er den mest brugte form for underbeklædning og giver en pæn lukning af altanens bund. Pladen sikrer mest muligt dagslys i underboens lejlighed og lever op til de gældende brandkrav for altanunderbeklædning. Underbeklædningen har desuden til formål at lede vand væk fra altanen.

Specifikationer:
Ibondpladen udføres med et skrå fald ud mod fronten af altanen, som sikrer afvanding til forkant på altanen. Pladen er et 3 mm kompositmateriale, som er meget holdbart og let at rengøre.

Altanophæng

Der findes en række forskellige muligheder for ophængning af altanen. Metode afhænger af bygningen, byggetilladelsen og forholdene. Vores ingeniører og designere er altaneksperter og kan rådgive om ophæng i jeres situation, så I får en 100 % sikker og flot løsning. Ophænget afhænger også af, hvordan bæreevnen kan tilpasses bygningen. I det tilbud, I får af os, kommer vi med forslag til den bedste ophængning til jeres bygning. Her kan du læse mere om og se billeder af de forskellige muligheder inden for altanophæng.

Hos MinAltan har vi seks ophængsmetoder: INDSPÆNDING I MURVÆRK | KORT TRÆKSTANG | INDSPÆNDING I ETAGEDÆK | LANG TRÆKSTANG | OMVENDT HYLDEKNÆGT | MURANKER

Book en gratis besigtigelse af boligforeningens ejendom

Kontakt os

’Fra drøm til altan – sådan kommer du i mål med MinAltans 6 steps’

Læs mere om processen

Spørgsmål & rådgivning?
Ring, skriv eller besøg os i vores showroom på Frederiksberg. Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Afkrydsningsfelter

MinAltan monterer altaner på etageejendomme

MinAltan leverer altaner, radiatorer og vinduer i totalentrepriser. Vi klarer hele forløbet fra rådgivning og byggetilladelse til produktion og montage. Vi har 15 års erfaring og har monteret mere end 7.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du følgende:

  • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
  • Ansøgning om byggetilladelse
  • Konstruktionstilladelse
  • Projektstyring
  • Montage af altaner
  • Afleveringsgennemgang
  • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørg os til råds om foreningens altanprojekt

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig fra altandrøm til morgenkaffe på altanen.