STÅLALTAN

STÅLALTANER

En stålaltan er den mest udbredte af vores to altantyper. Mange ønsker et moderne, stilrent design, der matcher livsstil og den æstetiske filosofi i boligen til en fornuftig pris. Stålaltaner fra MinAltan er designet og udviklet af de bedste ingeniører og designhjerner i altanbranchen, og vores lokale forankring på det smukke Frederiksberg giver os et unikt indblik, når vi skal finde de bedste, smukkeste og sikreste altanløsninger, der er til at betale, og stadig i topkvalitet.

Specifikationer på en ny stålaltan:

Alle vores altaner er konstrueret af varmgalvaniseret stål i et elegant og klassisk design – uden vi går på kompromis med pris og kvalitet. Konstruktionen er opbygget af et 16cm UPE-profil med et nedsænket gulv i hårdttræ. Undersiden er en lys 3mm brandhæmmende Ibondplade, der sikrer en afvanding ved forkanten af altanen. Der er lagt vægt på at skjule alle synlige boltsamlinger i designet af vores stålaltan. På alle altaner kan der monteres en håndliste i hårdttræ.

Værnspecifikationer for vores stålaltaner:

Frederiksberg Værn

Værnet er opbygget med Ø12mm balustre og to 50x10mm vandrette profiler. 

Altaner i Frederiksberg Galvaniseret stål med håndliste

Nørrebro Værn

Værnet er opbygget med 30x6mm balustre og én 60x15mm vandret profil.

Ny altan med Nørrebro værn i Galvaniseret stål Med Håndliste

­
­

Vesterbro Værn

Værnet er opbygget med 30x6mm balustre og to 50x10mm vandrette profiler.

Ny altan med Vesterbro værn i Galvaniseret stål Med Håndliste

Læs også om vores betonaltaner:

BETONALTAN

FARVE, BUND & VÆRN

Alle vores designs i stål kan installeres med en lang række stilrene værn, som I kan få malet og lakeret i forskellige farver.

Din altans endelige udseende og design afhænger af jeres smag, bygningens udtryk og kommunernes regelsæt. Du kan her se et lille udpluk af de forskellige altandesign.

I er altid meget velkomne i vores showroom på Frederiksberg, hvor I kan finde inspiration, få rådgivning og svar på alle spørgsmål.

Hvad er en stålaltan

Stålaltaner fra MinAltan i stilrene designs, skabt af de bedste ingeniører og designhjerner i branchen.

Skab et personligt uderum, hvor solen og vejret kan nydes i godt selskab med morgenkaffen eller et glas rødvin.

Hvilke fordele har en stålaltan

Alle MinAltans stålaltaner fåes i en række stilrene værn, som I kan få malet og lakeret alt efter ønsker og bygningens udtryk.

Besøg vores showroom på Frederiksberg og få rådgivning og svar på dine spørgsmål om alle fordelene ved en stålaltan. Læs også om pris på altaner.

En altan i stål med fokus på pris og kvalitet på Tordenskjoldsgade 26-28 af MinAltanMangler du lidt ekstra plads i din lejlighed? Så kan en ny altan være svaret. En altan skaber et dejligt uderum, som du kan gøre til din helt egen oase. Når solen står højt på himlen, er det et rigtig godt sted at få de eftertragtede D-vitaminer, hvis du drikker eftermiddagskaffen eller morgensmoothien i solen. Altanen kan også bruges til hygge med et tæppe og varm te, når det er køligere vejr.

Søger du en stålaltan til en god pris, så er du kommet til det rigtige sted. Benyt en smuk stålaltan til at skabe uderum og et behageligt værested i jeres etageejendom.

Skab et hyggeligt hjørne på din altan med tæpper, puder og læ, så har du altid et sted at lune dig. Når det kommer til miljøet, så vil en altan også være fordelagtigt, da det er veldokumenteret, at beplantning øger menneskers humør og vores generelle trivsel. Det kan være en udfordring for folk i byen, men med en altan kan man få naturen tættere på, og der er adgang til en lille grøn oase i forlængelse af din lejlighed. En stålaltan fra MinAltan er tilmed ikke dyr, så vi taler ikke en høj pris, ift. opførelsen af en ny stålaltan. Du er velkommen til at tage kontakt til MinAltan og høre mere om pris og kvalitet. Med en stålaltan fra MinAltan, får du en holdbar, forholdsvis billig og sikker løsning, der er lavet efter alle de gældende standarder på området. Vi går ikke på kompromis med pris, kvalitet eller din sikkerhed. Alt er i orden, så du kan nyde livet med en ny altan til en god pris. 

En stålaltan kan øge pris og værdi på din ejendom

En altan vil også trække prisen på din lejlighed op. En altan giver kortere liggetid og en højere salgspris. Bylejligheder med altan sælges på færre dage, til en højere pris og med et lavere afslag end lignende lejligheder i byen, som ikke kan prale med af at have altan – og det tæller kun endnu højere, hvis altanen kommer med varmgalvaniserede værn.

Men hvad er prisen på en altan, og hvilken slags altan skal man vælge? Det kan være noget af en jungle af finde rundt i, da der er flere forskellige muligheder. Hvad der eventuelt passer til din nabo, passer måske ikke til dig, så derfor vil vi gøre alt for at hjælpe dig, så du kan træffe det rette valg. 

En varmgalvaniseret stålaltan er sagen! Stålaltaner med fokus på pris og kvalitet på Tordenskjoldsgade 26-28 af MinAltan

Hos MiNALTAN tilbyder vi to altantyper: stålaltaner og betonaltaner. Med en betonaltan er du sikret den klassiske altan og passer særlig godt til ældre bygninger, som er opført i stuk eller i nationalromantisk stil. De bliver altid udført i højstyrkebeton med varmgalvaniseret værn i stål. Deres design er moderne, samtidig med at de komplimenterer bygningsfacadens ydre på en klassisk måde. Beton kan dog for mange anses for et koldt og råt materiale, hvorimod en stålaltan med et varmgalvaniseret værn i stål er en smuk mellemløsning for de fleste. Derfor oplever vi i stigende grad, at stålaltaner bliver mere og mere populære. Kom forbi MiNALTAN, og hør mere om vores type af stålaltan til en god pris. 

Stålaltan i varmgalvaniseret stål til en fornuftig pris

Stålaltanen i varmgalvaniseret stål kommer i et elegant og klassisk design. Da stålaltanerne er lavet af varmgalvaniseret stål, er de stort set vedligeholdelsesfri, da de ikke kræver træbeskyttelse eller maling, som ofte er tilfældet ved andre altantyper. Varmgalvaniseret stål er et meget populært materiale til udendørs faciliteter i det offentlige rum på grund af det minimale vedligeholdelsesbehov. Du kender sikkert den grålige overflade fra lygtepæle, autoværn, cykelstativer samt gelændere ved trapper og broer. En stålaltan vil derfor holde sig smuk, og den vil med al sandsynlighed ikke ændre sig i løbet af sin lange levetid. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at vedligeholde din stålaltan, men kun om at nyde den. Det lyder skønt, ikke? Vi glæder os til at du kommer forbi MiNALTAN, og hører mere om en stålaltan til en god pris.

Varmgalvaniseret stålaltan til en god pris

Hertil kommer at stålaltaner i galvaniseret stål er opført i en stil, der vil passe godt sammen med mange forskellige typer af huse. Det er en fordel rent æstetisk, og det kan også gøre det nemmere at få godkendt dit byggeprojekt af din kommune og boligforening, da de ofte har regler for de materialer, der må bruges i tilbygninger, som f.eks. altaner, og her er varmgalvaniseret stål et populært valg. Tidligere blev langt de fleste stålaltaner leveret i galvaniseret stål uden efterbehandling. I dag er der dog en stigende tendens til, at køberne vælger stålaltaner, der f.eks. er sorte eller antracitgrå. Hos MiNALTAN bliver stålaltanerne først varmgalvaniseret og derefter pulverlakeret i den ønskede farve. En stålaltan kan også monteres på gårdsiden af byggeriet, hvor den også kommer til sin ret uden kvalitet og pris forværres. Din stålaltan fås med meget forskelligt tilbehør, hvilket kan berøre den pris vi ender ud med. Er monteringen af en stålaltan et spørgsmål om pris, er det muligt at få finansiering. Dermed kan du få en stålaltan inden længe, og nyde tilværelsen med en stålaltan, der skaber værdi for lejligheden og livet.

En stålaltan med fokus på pris og kvalitet på Tordenskjoldsgade 26-28 af altanfirmaet MinAltanKommer stålaltanen med en høj pris?

Prisen på en stålaltan afhænger af flere forskellige faktorer, herunder projektstørrelse. Der er ikke noget endegyldigt svar på, hvad prisen på en varmgalvaniseret stålaltan kommer til at koste, da det i høj grad afhænger af, hvilke værn der monteres, hvilken lakering der vælges, og så vil bygningens placering og gård også have indflydelse på monteringen og således også pris. Projektets størrelse spiller også en stor rolle i forhold til prisen. Her hos MiNALTAN starter vi altanprojekter op med minimum 10 altaner. Derefter justerer vi prisen i forhold til, hvor mange altaner der skal monteres. Husk, at du altid er velkommen til at komme forbi til en snak om en stålaltan til en god pris. I vores showroom kan du også se en stålaltan eller en betonaltan, så du kan tage en beslutning ang., hvilke altaner du vil have til dit projekt. En stålaltan har sine fordele, hvor en betonaltan har nogle andre fordele. Er pris et dilemma? Så kontakt MinAltan og hør mere om finansiering af pris.

Såfremt du vælger et samarbejde med MiNALTAN i forhold til din nye altan i varmgalvaniseret stål, vil du være dækket ind af det, vi kalder “100% garanti – den sikre løsning”. Vi stiller et krav om forudbetaling af den aftalte pris på arbejde, som endnu ikke er opført, men til gengæld udsteder vi en forudbetalingsgaranti på hele summen af projektets pris. Således sikres bygherre, at vi leverer det aftalte stykke arbejde til den rette pris. Kom forbi til en snak om en ny stålaltan til en god pris uden vi går på kompromis med kvaliteten.

Da vores stålaltaner er udført i varmgalvaniseret stål, bliver pris og finansiering fordelagtig. De fleste banker tillader en finansieringsperiode over 30 år, da stålaltanerne vil være ekstra holdbare. Du skal kontakte din forenings administrator, revisor eller bank for at få lavet en finansieringsmodel i forbindelse med prisen. Uanset hvor stort dit projekt end er, så kan du være sikker på, at vi kan stille økonomisk sikkerhed og garanti, uden at det påvirker vores pris til projektet. Vi mener, at altaner kan bygges forsvarligt til en pris, hvor alle kan være med. Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak om en stålaltan til en god pris. I vores showroom kan du høre mere om pris og kvalitet på en stålaltan, så du kan vide dig sikker på at du får en god stålaltan til en fornuftig pris.

Oplev en stålaltan, hvor der ikke er gået på kompromis med pris og kvalitet

Det kan være en god idé at besøge vores flotte showroom på Frederiksberg, hvor du personligt kan danne dig et overblik over vores populære designs samtidig med, at du kan få råd og vejledning til de valg, der skal træffes. Vi har tre flotte standardværn, “Frederiksberg”, “Nørrebro” og “Vesterbro” og er alle i galvaniseret stål. Alle vores stålaltaner kan installeres med en lang række stilrene værn i stål, som du kan få malet og lakeret i dine favoritfarver, der matcher din livsstil og din æstetiske filosofi i boligen. Vores konsulenter kan også være behjælpelige i forhold til spørgsmål vedrørende kvalitet, pris, finansieringsprocessen og andre eventuelle spørgsmål. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, så du bliver tilfreds med din nye altan, så kig forbi vores showroom og få en uforpligtende snak om en ny stålaltan til en god pris. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål ang. en ny stålaltan, kvalitet og pris. Kom forbi vores showroom og oplev vores altaner.

Spørgsmål & rådgivning?
Ring, skriv eller besøg os i vores showroom på Frederiksberg. Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Afkrydsningsfelter
Eller ring til os på +45 8678 6666

MinAltan monterer altaner på etageejendomme

MinAltan tilbyder altanprojekter i totalentrepriser. Vi klarer hele forløbet fra rådgivning og kommunetilladelse til produktion og montage. MinAltan har mere end 10 års erfaring og har monteret mere end 7.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du følgende med:

 • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
 • Ansøgning om byggetilladelse
 • Konstruktionstilladelse
 • Projektstyring
 • Montage af altaner
 • Afleveringsgennemgang
 • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørgsmål & Rådgivning?

Vi kan hjælpe

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Afkrydsningsfelter

Vi monterer altaner på etageejendomme

MinAltan tilbyder altanprojekter i totalentreprise. Vi klarer hele forløbet fra rådgivning og design, til produktion og montage. MinAltan har 14 års erfaring og har monteret mere end 5.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du laver et altanprojekt med MinAltan får du følgende med:

 • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
 • Ansøgning om byggetilladelse
 • Konstruktionstilladelse
 • Projektstyring
 • Montage af altaner
 • Afleveringsgennemgang
 • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørg os til råds

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste altan.