top of page

Gratis rådgivning om gamle altaner

Ifølge Teknologisk Institut er tusindvis af altaner så gamle og nedslidte, at bæreevnen er tvivlsom, og altanerne derfor kan risikere at styrte ned.

Ofte er skaderne ikke synlige.

Skriv til os - så kontakter vi dig snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tak for din mail-
vi kontakter dig snarest

Bor du i ejendom med gamle betonaltaner?

Bor du i en ejendom med betonaltaner, som er mere end 60 år gamle, bør boligforeningen igangsætte processen med at få altanerne undersøgt og evt. udskiftet. Korrosion som fx rust i bærejern, kan ofte ikke ses, da bærejern ligger skjult.

 

Korrosionen(rust)kan være så fremskreden, at altanerne ikke bør benyttes. Det er altanejernes eget ansvar, at altanerne har den fornødne bæreevne og sikkerhed.

Hvis du i din ejendom konstaterer visuelle altanskader – eller blot bor i en ejendom med gamle altaner, tilbyder MinAltan i tæt samarbejde med jer og foreningens rådgiver at gennemgå bygningen.

Sammen drøfter vi, om det skønnes nødvendigt at foretage destruktive indgreb i udvalgte altaner for at se eventuelle skjulte skader. Vurderingen foretages på baggrund af bygherrerådgivers og MinAltans erfaring og ekspertise. Eventuelle fysiske indgreb for at kunne vurdere altanstand foretages via bygherrerådgiver eller Teknologisk Institut.

 

Læs mere om undersøgelse af gamle altaner hos Teknologisk Institut.

MinAltan hjælper jer hele vejen med altanudskiftning

Besluttes det at udskifte altanerne, kan MinAltan hjælpe foreningen hele vejen med altanudskiftning. Vi tilbyder en nøglefærdig løsning – fra rådgivning, design og produktion til nedtagning og montering af nye altaner.

I hjertet af Frederiksberg sidder vi klar til at hjælpe jer i mål med jeres altanprojekt. Vi er et stærkt team bestående af rådgivere, designere, ingeniører, bygningskonstruktører, projektledere, jurister og danske montører med håndværksrelevant baggrund.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende vurdering af mulighederne i foreningens ejendom.

IMG_7569 2.JPG

Altaner i bæredygtigt højstyrkebeton

En særlig betonblanding er godt nyt for landets mange ejere af renoveringsmodne altaner. Egenskaberne i den såkaldte Ultra Højstyrkebeton er nemlig som skabt til renoveringsopgaver. Dels bliver altanernes levetid fordoblet, og dels vejer de markant mindre og egner sig derfor godt til konstruktionen i ældre byggerier.

 

Og så er der 100 års garanti!

Altanudskiftning - MinAltans 6 steps

Altanbesigtigelse og indledende rådgivning er uden omkostning.
Vi koster ingenting før underskrevet kontrakt.
Vi er med jer hele vejen i byggeprocessen – fra design, optegning og byggetilladelse til produktion, altannedtagning, altanmontering og oprydning.

img_7569 2.jpg

Stilrene betonaltaner

Mange ønsker et moderne, stilrent design der falder smukt i tråd med bygningens udtryk. MinAltans altaner designes og udvikles af vores designteam og kan tilpasses foreningens arkitektur.

100% garanti

- den sikre løsning

Vælger du at samarbejde med MinAltan, vil du være dækket ind af det, vi kalder “100% garanti – den sikre løsning”.

 

Vi stiller et krav om forudbetaling af den aftalte pris på arbejde, som endnu ikke er opført, men til gengæld udsteder vi en forudbetalingsgaranti på hele summen af projektets pris. Således sikres bygherre, at vi leverer det aftalte stykke arbejde til den rette pris.

En altan fra MinAltan er således på alle måder en sikker løsning, der er lavet efter alle de gældende standarder på området. Vi går ikke på kompromis med pris, kvalitet eller din sikkerhed. Alt er i orden, så du kan nyde livet med en ny stålaltan til en god pris.

AAA Min Altan
DSC_1067.JPG
bottom of page