top of page

Tagaltan og tagaltaner som en del af foreningens altanprojekt

Få en tagaltan som en del af foreningens altanprojekt - en smuk afrunding på ejendommen til glæde for alle beboere.


Er du stadig i fasen for at finde din samarbejdspartner ift. altaner, tagaltaner og kvistaltaner m.v., så er du landet det helt rigtige sted. Drejer det sig om designet eller byggekvalitet, så lad os tage en uforpligtende samtale.


Vi har tilmed et showroom på Frederiksberg som du kan besøge, hvor du kan se mere ift. vores altaner, og kvaliteten heraf.


Tagaltan fra MinAltan

Hvad er en tagaltan?

En tagaltan er en konstruktion, som delvist er indbygget i taget. En tagaltan kan være en, der hænger ud over taget, men den kan også være trukket tilbage, så den ikke bryder facadens lodrette flugt. Tagkonstruktionen ved kvisten udføres i zink under altanen og på flunker. Afvanding for kvist og tag føres til eksisterende tagrende eller ny bukket zinkrende. Det sikrer, at den pågældende tagaltan er fri for vand, og den kan benyttes hensigtsmæssigt.


Hvad er specifikationerne for en tagaltan?

Varmgalvaniseret stålaltan i et enkelt og ensartet design, kan udgøre din nye tag- eller kvistaltan. Konstruktionen er opbygget af et 16cm UPE-profil med et nedsænket gulv i hårdttræ. Undersiden er en lys Ibondplade, der sikrer en afvanding ved forkanten af altanen. Hos MinAltan får du en tagaltan, som ikke bare er funktionsdygtig og holdbar, men en tagaltan, der også har et smukt og godt design. Med MinAltan betaler du ikke bare for en flot ny og funktionsdygtig tagaltan, men du køber dig ind i en ny livstil, med dejligt altanliv på din nye tagaltan.


Værnet er opbygget med 30x6mm balustre og 60x15mm vandret profil, med mulighed for håndliste i hårdttræ. Der er lagt vægt på at skjule alle synlige boltsamlinger på altanen. Du kan med fordel kontakte vores altanrådgivere hos MinAltan på info@minaltan.dk, og høre mere om vores tagaltaner. En kvistaltan er en altan af samme skuffe som en tagaltan, så hvis du vil se flere af denne type projekter, kan du klikke dig videre her på kvistaltan.


Hvad koster en tagaltan i København?

Prisen for en tagaltan kan variere ift., hvordan hele altanprojektet skrues sammen. Projektstørrelsen er altså essentiel for prisen for tagaltanen eller tagaltanerne.

Ved altanprojekter større end 30 altaner, begynder mængderabatten for alvor at indtræde. Projekter, som er større end 50, udløser en endnu mere omstændig og fordelagtig rabat. Det kræver selvfølgelig også et indledende behov at opnå denne rabat, og ydermere er der flere variable, der bør tages i betragtning. Udover projektstørrelsen, er de relevante tilvalg også en del af prissammensætningen. Vælger du en type værn til din altan, samt andet tilbehør, kan det have betydning for den pris projektet samlet set koster. Du kan kontakte vores rådgivere hos MinAltan på info@minaltan.dk, og hør mere om vores tagaltaner.


Betonaltaner og stålaltaner

Vores betonaltaner er klassiske og passer særlig godt til ældre bygninger, som er opført i stuk eller i nationalromantisk stil. Vores betonaltaner bliver altid udført i højstyrkebeton, og designet er moderne samtidig med, at de komplimenterer bygningsfacadens ydre på en klassisk måde. Det er begrænset, hvor meget en spansk altan eller fransk altan vil kunne bidrage til, at opfylde disse ønsker, da der ikke er megen spillerum. Udtrykket kan på en betonaltan og stålaltan variere alt efter smag, lyst og behov. Hvor stor variation du kan få på en fransk altan, kommer an på hvor kreativt, du formår at tænke – for det kræver nok lidt kreativitet, hvis du for alvor vil skabe noget til din livsstil.

Vores stålaltaner vil passe til dig, som ønsker et moderne, stilrent design, som matcher din livsstil og ønsker til din bolig, også selvom du mener, du kan nøjes med en fransk altan. Vores stålaltaner er udviklet og designet af de bedste ingeniører og designhjerner i branchen.


De er konstrueret af varmgalvaniseret stål i et elegant og klassisk design uden, at vi går på kompromis med pris og kvalitet. Vi har lagt vægt på at skjule alle synlige boltsamlinger i designet af vores stålaltan. Vi anbefaler, at du genovervejer om den spanske altan eller franske altan er noget for dig, da designmulighederne er så begrænsede.


Hvad kommer min altan til at koste?

En altan er en stor investering, uanset om du vælger en fransk altan, spansk altan, betonaltan eller en stålaltan. Der er ikke nogen endegyldig pris, da det i høj grad afhænger af projektets omfang, og derefter hvilke værn der monteres, og hvilken lakering der vælges. Derudover vil bygningens gård og placering også have en indflydelse på monteringen. Der er mange faktorer, som skal tages i betragtning, når prisen skal udarbejdes. Det er naturligvis ikke de samme betragtninger, du skal have med i prissætningen af en fransk altan, eftersom en fransk eller spansk altan er meget lille. De er dermed også billigere, men franske og spanske altaner har deres ulemper, som beskrevet. En fransk altan er basalt set en dør, du ikke kan gå ud af. Læs mere om priser på altaner.


I tvivl om hvilken altan du skal vælge?

Det er en stor beslutning at skulle vælge, hvilken altan du skal købe – uanset om du vælger en fransk altan, spansk altan, beton altan eller en stålaltan. Vores team sidder altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål, og vi ønsker, at du føler dig tryg i din beslutning, så du får truffet det rette valg. Vi giver en gerne grundig gennemgang af altantyperne, fra fransk til stål eller beton. For dig som ønsker at se vores altaner fysisk, kan det være en rigtig god idé at besøge vores flotte showroom på Frederiksberg, hvor du personligt kan danne dig et overblik over vores mest populære altandesigns samtidig med, at du kan få kyndige råd og vejledning til de valg, du skal træffe. Som udgangspunkt kan vi ikke tilbyde dig en fransk altan, men vi kan tilbyde dig to klassiske typer altaner: stålaltaner og betonaltaner.


Hertil tilbyder vi tre typer af flotte standardværn; ”Frederiksberg”, ”Nørrebro” og ”Vesterbro”. Der er mange muligheder hvorpå du kan skræddersy din helt egen unikke altan, og i vores showroom vil vores konsulenter også kunne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål vedrørende finansiering, pris og andre spørgsmål, når du skal vælge din nye altan. Hvorfor kun drømme om en fransk altan, når du kan få et flot, nyt uderum til din lejlighed. Selvom det lyder eksotisk med tilnavnet fransk eller spansk, får du mere ud af tillægsordene stål eller beton.


Hvis du i stedet for en fransk- eller en spansk altan ønsker at MinAltan som rådgiver i forbindelse med. altaner, tager et kig på jeres muligheder, så kontakt os nu. Send venligst en e-mail på info@minaltan.dk, så kontakter vi dig.Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page