top of page

Nyt samarbejde med Gamle Mursten - genanvendelse af mursten


Som en del af MinAltans engagement i bæredygtighed og den grønne omstilling er vi glade for at kunne introducere endnu et initiativ: I samarbejde med Gamle Mursten genanvendes overskydende mursten nu fra vores byggepladser. Dette initiativ er baseret på et cirkulært princip, der har til formål at reducere MinAltans klimapåvirkning - blandt andet ved at genanvende materialer.Hvordan fungerer det?

Undervejs i montageprocessen indsamler og sorterer vi de overskydende mursten. Herefter afhentes murstenen af Gamle Mursten, der renser og klargør stenene til nye projekter. Ved at give murstenene et nyt liv, reducerer vi behovet for at udvinde nye råmaterialer og mindsker samtidig mængden af affald.


Et cirkulært princip

Vores initiativ om genanvendelse af mursten er forankret i filosofien om cirkulær økonomi. Ved at genbruge materialer og ressourcer skaber vi en mere bæredygtig og effektiv branche. Det cirkulære princip handler om at minimere affald, forlænge produkters levetid og maksimere ressourceeffektiviteten. Vi er stolte over at være en del af denne omstilling.


Besparelse ved genanvendelse af mursten


En del af MinAltans bæredygtighedsstrategi

Jonas Juul-Olsen, Adm. direktør hos MinGruppen fortæller:

"Genanvendelse af mursten er blot et af flere skridt, vi tager som en del af vores omfattende bæredygtighedsstrategi hos MinAltan. Vi stræber efter at minimere vores miljøpåvirkning og skabe positive forandringer i byggebranchen. Ved at integrere bæredygtige praksisser i vores forretning og byggeprojekter ønsker vi at efterlade en grønnere og mere bæredygtig arv. Vi tror på, at samarbejde og engagement er nøglen til at skabe en positiv forandring".


medarbejder hos min altan

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page