top of page

LEDER:BOX hos Dansk Industri


MinAltan deltog for nylig i LEDER:BOX hos Dansk Industri, hvor fokus var på nye ledelsesformer, der fremmer trivsel og resultatskabelse i virksomheder. Arrangementet bød på inspirerende oplæg om, hvordan moderne ledelse kan håndtere udfordringerne ved det accelererende tempo i arbejdslivet, som ofte har en negativ indvirkning på vores mentale sundhed.


Eksperter og ledere delte deres indsigt i emner som bæredygtig ledelse, regenerativ ledelse og naturlig ledelse. Blandt talerne var Rikke Bay Haaber fra PFA, der præsenterede tendenser inden for trivsel i arbejdslivet, og Nicolai Skjøtt fra Videncenter for God Arbejdslyst, der talte om naturlig ledelse som en vej mod et mere menneskeligt arbejdsliv. Holger Ross Lauritsen, adm. direktør for VM Tarm A/S, delte sine erfaringer med at balancere krav og trivsel i en voksende virksomhed.


For MinAltan er det afgørende at deltage i denne slags arrangementer. Vi arbejder dagligt med ESG og har en ambitiøs målsætning om at styrke vores bæredygtighedsarbejde. Vi stræber efter at være den foretrukne aktør i altanbranchen, især når det kommer til cirkulære partnerskaber. S'et i ESG (sociale forhold) er centralt for os, da vi ønsker at gøre en forskel for arbejdstagerrettighederne i hele vores forsyningskæde.


Ved at være til stede ved arrangementer som LEDER:BOX sikrer vi, at vi konstant udvikler vores horisont og er opdateret på de nyeste tendenser og løsninger inden for ledelse og trivsel. Dette er ikke kun vigtigt for vores interne praksis, men også for at kunne tilbyde vores kunder og partnere den bedste service og de mest innovative løsninger.


Comments


bottom of page