Inspiration & Viden

Stor guide: Dyrk din egen køkkenhave på altanen

Med en altan har du rig mulighed for at dyrke dine egne grøntsager. Her får du gode råd til, hvilke grøntsager som er bedst egnet til netop din altan.

Læs mere

Tips til at holde kæledyr på altanen

I dette blogindlæg får du gode råd til, hvordan du trygt kan lade dine kæledyr få glæde af din altan.

Læs mere

Få mest ud af altanen om sommeren

Sommeren er netop startet. Det er derfor nu altanen for alvor kan blive brugt når sommersolen engang i mellem kigger frem. Her kan du få inspiration til, hvordan du udnytter dit uderum bedst muligt.

Læs mere

Undgå myrer på altanen

Bliv klogere på, hvorfor myrer elsker at bo på netop din altan og få gode råd til, hvordan du slipper af med dem igen. I dette blogindlæg gennemgår vi både de skrappe og mere milde metoder.

Læs mere

Guide til blomsterflor på altanen

Blomster pryder uden tvivl på altanen og skaber ikke mindst liv og farver på en forårsdag. Her kan du læse, hvad du skal tænke over når du begiver dig ud i en levende altan.

Læs mere

Dyrk smagfulde krydderurter på din altan

Altanen er oplagt til, at så kryderurter om foråret. Der findes nemlig et hav af forskellige arter, som kan holde til at leve på altanen. Her guider vi dig gennem en række af dem.

Læs mere

4 gode råd: Slip for duer og fugleklatter på altanen

Hvis du har en altan har du højst sandsynlig haft besøg af duer. Duerne kan være svære at slippe af med igen, hvis de først har valgt at slå sig ned på altanen. Derfor får du her 4 brugbare råd til, hvordan du kan få din altan i fred.

Læs mere

Guide: Sådan vinterpynter du din altan

Undgå en kedelig vinteraltan og få inspiration til, hvordan du pynter din altan i den blæsende og kolde tid.

Læs mere

Rengøring på altanen – bliv klar til foråret

Det kræver en smule arbejde at gøre sin altan forårsklar. Her får du nogle tips til, hvordan du rengør din altan så den er klar til brug når foråret melder sin ankomst.

Læs mere

Derfor har en altan ikke en fast pris

En af de store spørgsmål når man har besluttet sig for at få en altan er prisen. Dette er dog svært at præcisere som altanvirksomhed. Læs her, hvorfor der ikke kan sættes et fast beløb.

Læs mere