Inspiration & Viden

Husk! En altan er meget mere end bare en hyggekrog

En altan er ikke kun værdifuld som et dejligt uderum. Altanen er også en økonomisk investering, som kun gør din lejlighed endnu mere attraktiv.

Læs mere

Sådan skaber du en hyggelig altan med personlighed

Du vil bruge din altan meget mere, hvis den er et hyggeligt sted at være, hvor du har det godt og føler dig hjemme. Her får du gode råd og inspiration til, hvordan du gør din altan hyggelig og giver den et stænk af din egen personlighed, så både du og dine gæster nyder at være der.

Læs mere

Lav din aftensmad på altanen med et udekøkken

Det er blevet moderne ikke blot at grille udenfor men også at lave maden ude. Og med gode, lange sommerdage og -aftener er det en hyggelig aktivitet at lave mad udendørs.

Læs mere

Skab skygge på altanen med den rette altanparasol

I dette blogindlæg gennemgår vi de ting, du skal være opmærksom på, så du får den helt rigtige parasol til altanen. Så er du én af dem med en solrig altan bør du læse med her.

Læs mere

Går du også med altandrømme i sommervarmen?

Går du og drømmer om dit eget private uderum? Så læs med her og bliv guidet gennem processen.

Læs mere

Guide til altanmøbler: Sådan møblerer du din altan med altanbord og altanstole

Mangler du inspiration til, hvordan du indretter din altan med altanbord og altanstole? I dette blogindlæg guider vi dig til, at finde de møbler som passer til netop din altan.

Læs mere

Har I sikkerhed for jeres penge i altanbyggeriet?

I dette blogindlæg vil vi forklare, hvordan I bør agere i forhold til jeres entreprenører, hvis I vil være sikre på, at jeres penge er i gode hænder.

Læs mere

Guide: Hold varmen på altanen

Det danske forår er som bekendt startet så småt, og selvom kalenderen snart siger april, så kan forårsvejret godt få brug for lidt hjælp og kunstigt åndedræt. Her får du en række gode råd til at gøre det lunere på altanen, så du kan få endnu mere glæde af den i det danske vejr.

Læs mere

Gode råd til barnevogne på altanen

Som nybagte forældre er der meget, man skal forholde sig til - og så endda samtidig med et søvnunderskud. Er I så heldige at have en altan, er der gode muligheder for at lade barnet sove trygt og godt der. Det gælder blot om at tage nogle enkle forholdsregler og finde det rigtige udstyr. Vi håber, at selv de mest søvnberøvede forældre kan blive inspirerede i dette blogindlæg.

Læs mere

Sådan vælger I det rigtige altanfirma

I dette blogindlæg giver vi vores råd til, hvad I skal være opmærksom på når tiden er kommet til at vælge det helt rigtige altanfirma. Dette har vi samlet til, i alt 5 råd, som I kan læne Jer op af i Jeres søgen.

Læs mere