Flotte altandøre til din nye altan

Når I får nye altaner, medfølger der naturligvis også nye døre. Disse skal passe visuelt og funktionelt til både altanen, bygningen og den enkelte lejlighed. Døren er udgangen til de nye uderum og bliver en central del af lejligheden.

ALTANDØRE I HØJESTE KVALITET

Med den nye altan følger en ny dør. Dørens inddeling og farve følger de nuværende vinduer og de relativt nye energikrav til døre og vinduer betyder, at altanprojekter skal have monteret døre med 3-lags glas.

Til døren kan der vælges forskellige funktioner. Bor I ud til en gade, hvor der er støj, er lydglas en mulighed for at højne komforten i lejligheden.

Udvendig kondens

Der kan forekomme kondens på den udvendige side af ruden. Det er ikke fordi, der er et varmetab, og det er heller ikke fordi der er noget galt med vinduet. Betragt det som en sikkerhed for, at du har et godt isolerende vindue. Kondensen forsvinder ved almindelig solvarme og vind i løbet af dagen.

Hos MinAltan kan du vælge i mellem fire typer altandøre:

1-FAGS DØRE   |   2-FAGS DØRE   |   3-FAGS DØRE 

Vores leverandører

MinAltan samarbejder med de bedste leverandører af altandøre. Vi får typisk vores døre fra IdealCombi. Idealcombi leverer de standarddøre, du kan se her på siden. Hvis du har specielle ønsker, gør vi, hvad vi kan for at opfylde dem og finde de perfekte produkter hos andre leverandører, eksempelvis Vrögum.

Altandøre i høj kvalitet

Vores altandøre er lavet i højkvalitetsmaterialer, så du får den bedste løsning. Vi måler op til alle døre individuelt, da opmålingen af døren skal være meget præcis. Vinduer og døre er en stor del af facaden og er derfor med til at give bygningen karakter og stil. Dørene skal passe til arkitekturen i ejendommen og naturligvis også til altanens udtryk.

Den flotte finish

Din altandør betyder meget for den sidste finish og det samlede udtryk. Det drejer sig bl.a. om gulvarbejde og lysninger. Det hele bliver lavet med de bedste og flotteste løsninger af vores fagfolk. Hos MinAltan er vi både ingeniører og arkitekter, og det er din sikkerhed for kvalificeret vejledning om, hvad der passer bedst til din bolig. For os er det vigtigt, at din altan er smuk, og at den holder sig smuk i mange år. Derfor gennemtænker vi alle vores løsninger, og vi går op i smukt design og et elegant udtryk.

Forskellige designmuligheder

Der er forskellige muligheder inden for dørenes design. Om du skal have en 1-fags dør, en 2-fags dør eller en 3-fags dør afhænger af størrelsen på det vindue, vi skal udskifte i den enkelte lejlighed

1-fags-dør

1-FAGS DØR

2-fags-dør

2-FAGS DØR

3-FAGS DØR

1-, 2- ELLER 3-FAGS DØR?

1-FAGS DØR

En 1-fags dør er en almindelig dør, som du kender det i din lejlighed med ét dørblad, som kan åbnes.

2-FAGS DØR

En 2-fags dør er en dobbeltdør, hvor man kan åbne ét fag af gangen.

3-FAGS DØR

En 3-fags dør er 3 individuelle fag, hvor man kan åbne to af fagene

FARVE & INDDELING

Dørens inddeling og farve følger de nuværende vinduer.

Det er et krav fra kommunen, at nye døre matcher de eksisterende vinduer på bygningen. Derfor vælger vi altid de produkter, som kan leve op til dette og sikrer et æstetisk helhedsindtryk.

Spørgsmål & rådgivning?
Ring, skriv eller besøg os i vores showroom på Frederiksberg. Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Afkrydsningsfelter

MinAltan monterer altaner på etageejendomme

MinAltan leverer altaner, radiatorer og vinduer i totalentrepriser. Vi klarer hele forløbet fra rådgivning og byggetilladelse til produktion og montage. Vi har 15 års erfaring og har monteret mere end 7.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du følgende:

  • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
  • Ansøgning om byggetilladelse
  • Konstruktionstilladelse
  • Projektstyring
  • Montage af altaner
  • Afleveringsgennemgang
  • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørg os til råds om foreningens altanprojekt

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig fra altandrøm til morgenkaffe på altanen.