ALTANDØRE

Når du vælger din nye altan, er døren en stor del af det. Døren skal passe til både altanen, bygningen og din lejlighed. Døren er udgangen til dit nye uderum, og den bliver en stor del af fornemmelsen af lejligheden.

VI HAR ALTANDØRE

Med den nye altan følger en ny dør. Dørens inddeling og farve følger de nuværende vinduer. Til døren kan der vælges forskellige funktioner og har i fokus på energi og klima, kan de være en ide at overvej 3 lags glas. Bor I ud til en gade hvor der er støj er lydglas også en mulighed for at højne komforten i lejligheden. Nye energikrav til døre og vinduer betyder, at altanprojekter der bliver ansøgt efter 31.01.2021, skal have monteret døre med 3-lags glas”.

Udvendig Kondens

Der kan forekomme kondens på den udvendige side af ruden. Det er ikke fordi der er et varmetab, og det er heller ikke fordi der er noget galt med vinduet. Betragt det som en sikkerhed for, at du har et godt isolerende vindue. Kondensen forsvinder ved almindelig solvarme og vind i løbet af dagen.

Hos MiNALTAN A/S kan du vælge i mellem fire typer altandøre:

1-FAGS DØRE   |   2-FAGS DØRE   |   3-FAGS DØRE 

Vores leverandører

Vi vælger vores leverandører af døre ud fra, hvem der er bedst. Vi får typisk vores døre fra den danske virksomhed Idealcombi i Thy. Idealcombi leverer de standarddøre, du kan se her på siden. Hvis du har specielle ønsker, gør vi, hvad vi kan for at opfylde dem og finde de perfekte produkter hos andre leverandører.

Vi sørger for dørene

Vi står for det hele med altandørene, og vi bruger kvalitetsmaterialer, så du kan få den bedste løsning. Vi måler op til alle døre individuelt, da opmålingen af døren skal være meget præcis. Vinduer og døre er en stor del af facaden og er derfor med til at give huset karakter og stil. Dørene skal passe til arkitekturen i ejendommen og naturligvis også til udtrykket på den nye altan. Vi vil gerne rådgive jer om, hvilke løsninger vi vil anbefale.

Den flotte finish

Din altandør betyder meget for den sidste finish, så det hele kan se pænt og elegant ud. Det drejer sig bl.a. om gulvarbejde og lysninger. Det hele bliver lavet med de bedste og flotteste løsninger af vores fagfolk. Hos MiNALTAN A/S er vi både ingeniører og arkitekter, og det er din sikkerhed for kvalificeret vejledning om, hvad der passer bedst til din bolig. For os er det vigtigt, at din altan er smuk, og at den holder sig smuk i mange år. Derfor gennemtænker vi alle vores løsninger, og vi går op i smukt design og et elegant udtryk.

Forskellige designmuligheder

Der er forskellige muligheder inden for dørenes design. Dem kan du se nærmere på rundt om på disse sider. Om du skal have en 1-fags dør, en 2-fags dør eller en 3-fags dør afhænger af størrelsen på det vindue vi skal udskifte.

1-fags-dør

1-FAGS DØR

2-fags-dør

2-FAGS DØR

3-FAGS DØR

1-2 ELLER 3-FAGS DØR?

1-FAGS DØR

En 1-fags dør er en almindelig dør, som du kender det i din lejlighed med ét dørblad, som kan åbnes.

2-FAGS DØR

En 2-fags dør er en dobbeltdør, hvor man kan åbne ét fag af gangen.

3-FAGS DØR

En 3-fags dør er 3 individuelle fag, hvor man kan åbne to af fagene

FARVE

Dørens inddeling og farve følger de nuværende vinduer.

Det er et krav fra kommunen, at nye døre matcher de eksisterende vinduer på bygningen. Derfor vælger vi altid den producent, som kan leve op til dette.

Spørgsmål & Rådgivning?

Vi kan hjælpe

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Eller ring til os på +45 8678 6666

MinAltan monterer altaner på etageejendomme

MinAltan tilbyder altanprojekter i totalentrepriser.
Vi klare hele forløbet af rådgivning til montage. MinAltan har mere end 10 års erfaring og har monteret mere end 5.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du følgende med:

 • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
 • Ansøgning om byggetilladelse
 • Konstruktionstilladelse
 • Projektstyring
 • Montage af altaner
 • Afleveringsgennemgang
 • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørgsmål & Rådgivning?

Vi kan hjælpe

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Eller ring til os på +45 8678 6666

Vi monterer altaner på etageejendomme

MinAltan tilbyder altanprojekter i totalentreprise. Vi klarer hele forløbet fra rådgivning og design, til produktion og montage. MinAltan har 14 års erfaring og har monteret mere end 5.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du laver et altanprojekt med MinAltan får du følgende med:

 • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
 • Ansøgning om byggetilladelse
 • Konstruktionstilladelse
 • Projektstyring
 • Montage af altaner
 • Afleveringsgennemgang
 • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørg os til råds

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste altan.