top of page
Skærmbillede 2023-05-16 kl. 14.38.38.png

Mød MinAltans kunder

Trustpilot logo

Mød MinAltans kunder

Se deres flotte altaner, hør dem fortælle om glæden ved at have altan & deres oplevelser som bygherre.

Første sommer med altan

Randi, Michael og Sara fortæller her om glæden ved at have altan og om mødet med MinAltans montører, som sørgede for ekstra god stemning og glade dage i gården.

"Bare det at kunne sætte sig ud, især her hen over sommeren og få et glas vin eller et glas portvin. Altså jeg tror hele sommeren, har vi spist ude på den.

Og vi er jo så heldige, at vores trådløse netværk når fint derud, så man kan jo nemt sidde ude og arbejde i dagstimerne."

Michael, Nikolajgården, Frederiksberg

Sjakket blev en del af foreningens hverdag

Mød Anne der har stået for andelsforeningens altanprojekt på Østerbro. Foreningen har fået en helt særlig relation til de montører, som har været med til at realisere foreningens altandrøm. Anne fortæller her om samarbejdet med MinAltan og om at kaste sig ud i et større byggeprojekt.

"Skal man kaste sig ud i det her projekt med at få lavet en altan, så tag fat i MinAltan. Jeg er helt sikker på, at I vil få en god oplevelse – ligesom vi har haft. I forhold til montørerne er vi kommet meget tæt på to nye mennesker – lidt ligesom at få to nye beboere i vores forening."

 

Anne, Grenågade, Østerbro

Æstetik & spiselige planter

Jonas og hans familie bor i en smuk ældre ejendom på Amager. Familien har uden tvivl sans for æstetik og har indrettet altanen med smukke tekstiler, hyggebænk, stærke chilier og saftige tomater.

"Det har været en super stor frihed, det at vi kan gå ud og nu har et åndehul. Før skulle vi ned i gården eller ud i en park."

Jonas, Amager Boulevard, Amager

Plads til morgenkaffe, samtale & lange sommeraftener

Mød Camilla som bor i én af Københavns måske hyggeligste gårdmiljøer, Under Elmene på Amager. Med stor sans for indretning og hyggelige detaljer, har familien fået et skønt frirum, som bruges på alle tider af døgnet.

"Vi havde rigtig rigtig mange spørgsmål i starten. Vi blev lyttet til. Vi følte, der var overskud til at lytte til vores spørgsmål. Vi var ude for, at vi hos andre firmaer ikke havde den samme tryghed og dialog."

Camilla, Under Elmene, Amager

Beboerne inviterede sjakket til altanindflytningsfest

Mød Kim og Henrik, der begge er en del af bestyrelsen hos andelsforeningen AB Christianshus på Amagerbro. På foreningens nye altaner har beboerne rig mulighed for at dyrke deres tætte fællesskaber, som særskilt kendetegner foreningen. Undervejs i altanprojektet har foreningen opbygget et godt samarbejde, og ikke mindst en tæt relation til MinAltans montører. 

"Det har været fantastisk, det må jeg sige. Stor cadeau til MinAltan. Man bliver tilfreds og rolig stillet, når man har et kæmpe projekt, hvor man skal have en stor pose penge ud af lommen i en andelsforening. Det har været fantastisk med de drenge."

Kim Olsen, beboer i Christianshus

Funktionel indretning tæt på himlen

Mød Heidi som bor i en skøn lejlighed på Lynneborggade. Her har hun indrettet altanen funktionelt og enkelt med grønne planter,
træmøbler og lyskæde.

"For mig har det betydet rigtig meget for valget af min lejlighed, at der var mulighed for, at jeg kunne få en altan. Fordi det at have en altan gør, at lejligheden føles større, og det giver rigtig meget ekstra værdi og livskvalitet at have et uderum, når man nu bor midt i byen uden adgang til egen have."

Heidi, Lyneborggade, Nørrebro

bottom of page