Stålaltaner med glasværn

Vores stålaltaner med glasværn er vores eget design, som ingen andre på markedet laver.
Facadealtan med glasværn
Facadealtan med glasværn
En facadealtan er en altan med glasværn, der hænger på facaden – naturligvis udført i et stilrent design.
læs mere her
Fransk altan med glasværn
Fransk altan med glasværn
En fransk altan er en indadgående dør med et udvendigt værn i glas monteret på facaden.
læs mere her
Spansk altan med glasværn
Spansk altan med glasværn
En spansk altan med glasværn er som en fransk altan med glasværn – dog med 25 cm gulv, du kan bruge som repos.
læs mere her
Tagaltan med glasværn
Tagaltan med glasværn
En tagaltan med glasværn er delvist indbygget i taget, og åbner himlen over dig.
læs mere her
Vores stålaltaner med glasværn/glas gelænder er vores eget design, som ingen andre på markedet laver. Det giver en flot og elegant finish, når man bruger glas. Altan-delen udfører vi i stål.

Vores enestående design

Vi har længe ikke kunnet forstå, hvorfor glas altaner skal se så rodede ud, som de gør. Vi går op i, at vores altaner er elegante og smukke, så derfor satte vi os ned og prøvede at finde en løsning. Vi udviklede gennem et samarbejde med vores arkitekter og ingeniører vores nye design inden for glasværn. Vores formål var at finde ud af, hvordan vi kunne skabe en glattere og mere enkel overflade, som giver en glas altan et æstetisk udtryk. Løsningen er en aluminiumsprofil, der monteres direkte i underlaget, hvorefter der monteres glas i aluminiumsprofilen. Simpelt, nemt og elegant.

Let og elegant udtryk

Det nye ved vores glasværnsaltaner er, at vi har tænkt i designløsninger for at glasset fremstår let og elegant uden forstyrrende elementer. Det giver et pænt udtryk, fordi der ikke er nogen stålsøjler eller klemmebeslag, der forstyrrer. Vores glasværn er ikke til at tage fejl af, de udstråler et smukt design, som vi er meget stolte af, og som passer til de fleste bygninger.

Gennemtænkte løsninger

Vores løsning i glas altaner er vi stolte af, fordi det viser os, at hvis bare man har fagligheden i orden og giver sig tid til at gennemtænke de gode, sikre og smukke løsninger, så kan man nå langt. En af vores visioner er, at designet skal være smukt at se på og lækkert at bruge. Derfor bruger vi tid på vores design, så vores ideer og løsninger kan føres ud i livet på smukkeste og sikreste vis.Læs mere om vores andre visioner her.

Glassets indspænding

Glasset bliver indspændt i en stålprofil helt uden brug af stålbalustre eller andre former for traditionelle glasholdere. Når glasset er indspændt i stålprofilen, kan det justeres ved hjælp af en justeringsanordning, der er skjult bag stålprofilen. Det er dermed en glasløsning, hvor indspænding og justering er skjult.

Mere lys, mere privatliv

Du kan vælge mellem gennemsigtigt glas eller mat, uigennemsigtigt glas. Vores uigennemsigtige glas er designet sådan, at det giver mulighed for, at lys kan trænge igennem. Det øger lysindfaldet i din lejlighed og på glas altanen. Samtidig er det ikke muligt at se igennem, hvilket opretholder dit privatliv på altanen.

Materialerne

Vi bruger hærdet lamineret glas på en altanramme i varmgalvaniseret stål. Alle glasløsninger leveres med en aluminiumshåndliste tilpasset det ønskede glas, og glasset fungerer også fremragende som altanafskærmning, hvis du ønsker det som tilvalgLæs mere om, hvilke fordele stål som materiale har her.