ALTANER

Vi kan levere alle slags altaner fra stue til kvist.

Vi er stolte af vores stilrene altandesigns og kvalitetsmaterialer. Her på siderne kan du læse mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig. Du kan finde information om de forskellige altantyper, altandesigns, altandøre og altandele.

Vi gør altandrømme til virkelighed

Vi producerer og leverer stilrene altaner, udført i de stærkeste materialer, skabt af de bedste altandesignere. Værn, gulv og gelænder får du, som du vil have det – kun fantasien sætter grænser for din drømmealtan. Vi er en lokal virksomhed på Frederiksberg, og derfor kender vi dine behov bedre, end du måske selv gør. 

Skab et personligt uderum, hvor alle årstider kan nydes i godt selskab med morgenkaffen eller en fyraftensøl. Der er mange ting, man kan bruge sin altan til, og uanset om du vælger en variant i stål eller beton, så får du en ny altan, som du kan kalde MIN ALTAN. 

Se mere her på siden, eller besøg vores showroom, hvor du kan opleve flere af vores flotte altaner ”in action”, og samtidig få svar på alle spørgsmål, du måtte have. 

MinAltan tilbyder to forskellige altantyper:

STÅLALTANER
BETONALTANER
beton altan som er galvaniseret
Smuk udendørs altan

STÅL

Smuk udendørs beton altan

BETON

STÅL ELLER BETON?

STÅLALTANER

Stålaltanen er den mest udbredte af vores to altantyper. Mange ønsker et moderne, stilrent design, der falder smukt i tråd med bygningens udtryk. Stålaltaner fra MinAltan er designet og udviklet af de bedste ingeniører og designere i branchen, og vores lokale forankring på det smukke Frederiksberg giver os et unikt indblik, når vi skal finde de bedste, smukkeste og sikreste altanløsninger.

Alle vores designs i stål kan installeres med en lang række stilrene værn, som du kan få malet og lakeret i farver der komplimenterer din ejendom. Besøg vores showroom på Frederiksberg og få samtidig rådgivning og svar på dine spørgsmål om denne altantype. 

BETONALTANER

Vores smukke betonaltaner udføres i klassisk design og passer særligt godt til ældre bygninger opført i stuk eller i nationalromantisk stil. Vores altaner i beton bliver altid udført i Hi-Cons ‘ultra højstyrkebeton’, som komplementerer bygningsfacadens smukke ydre på klassisk vis.

MinAltans betonaltaner opfylder selvfølgelig alle krav fra kommunen om materialer, stil og sikkerhed. Som det er tilfældet med alle vores altantyper, kan udtrykket variere alt efter smag og behov. Besøg vores showroom på Frederiksberg og få samtidig rådgivning og svar på dine spørgsmål om betonaltaner. Du kan her se et eksempel på en betonaltan.

ALTANDESIGNS

MinAltan har tre standardværn; vi kalder dem ”Frederiksberg”, ”Nørrebro” og ”Vesterbro”. De er alle i galvaniseret stål, som leveres med lakering i farver, du helt selv bestemmer. Se dem, og meget mere, i vores showroom på Frederiksberg.
Har du ønsker om en anden farve eller materiale, så kontakt os her:

Vi udvikler løbende nye værn typer.

Spørgsmål & rådgivning?
Ring, skriv eller besøg os i vores showroom på Frederiksberg. Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Afkrydsningsfelter
Eller ring til os på +45 8678 6666

MinAltan monterer altaner på etageejendomme

MinAltan tilbyder altanprojekter i totalentrepriser. Vi klarer hele forløbet fra rådgivning og kommunetilladelse til produktion og montage. MinAltan har mere end 10 års erfaring og har monteret mere end 7.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du følgende med:

 • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
 • Ansøgning om byggetilladelse
 • Konstruktionstilladelse
 • Projektstyring
 • Montage af altaner
 • Afleveringsgennemgang
 • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørgsmål & Rådgivning?

Vi kan hjælpe

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Afkrydsningsfelter

Vi monterer altaner på etageejendomme

MinAltan tilbyder altanprojekter i totalentreprise. Vi klarer hele forløbet fra rådgivning og design, til produktion og montage. MinAltan har 14 års erfaring og har monteret mere end 5.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du laver et altanprojekt med MinAltan får du følgende med:

 • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
 • Ansøgning om byggetilladelse
 • Konstruktionstilladelse
 • Projektstyring
 • Montage af altaner
 • Afleveringsgennemgang
 • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørg os til råds

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste altan.