Altanen – en grøn oase i forlængelse af din lejlighed

Vi gør din altandrøm til virkelighed

En stor altan hvor store og små kan nyde sommeraftener, kolde drinks, morgenkaffe, et grønt udekøkken og læse en bog imens ungerne leger i sandkassen er drømmen for mange. Det er desuden veldokumenteret, at beplantning og det at få naturen tættere på øger menneskers humør og vores generelle trivsel. En ekstra gevinst er, at lejlighedens værdi øges.

MinAltan gør beboeres altandrømme til virkelighed og kan levere stilrene altaner, der komplimenterer arkitekturen i den enkelte boligforeningens ejendom. Her på siden – og i  vores showroom på Frederiksberg – kan du finde inspiration til din nye altan.

Book en gratis besigtigelse af boligforeningens ejendom

Kontakt os

’Fra drøm til altan – sådan kommer du i mål med MinAltans 6 steps’

Læs mere om processen

Stilrene betonaltaner og Cradle to Cradle certificerede stålaltaner

Vi producerer og leverer stilrene altaner, udført i de stærkeste materialer, skabt af de bedste altandesignere. Værn, gulv, håndliste, døre og vinduer får du, som du vil have det – uanset om du vælger en stål- eller betonaltan, så får du og din boligforening en ny altan, som du kan kalde MinAltan.

MinAltan tilbyder to forskellige altantyper:

Stålaltan
betonaltan

Stilrene altaner

Værn, gulv og gelænder får du, som du vil have det – kun fantasien sætter grænser for din drømmealtan. Vi er en lokal virksomhed på Frederiksberg, og derfor kender vi dine behov bedre, end du måske selv gør.

Skab et personligt uderum, hvor alle årstider kan nydes i godt selskab med morgenkaffen eller en fyraftensøl. Der er mange ting, man kan bruge sin altan til, og uanset om du vælger en variant i stål eller beton, så får du en ny altan, som du kan kalde MIN ALTAN.

MinAltan har tre standardværn; vi kalder dem ”Frederiksberg”, ”Nørrebro” og ”Vesterbro”. De udføres i varmgalvaniseret stål, lakeret i en farve, som komplimenterer bygningen. Se de forskellige altandesigns i vores showroom på Frederiksberg:

STÅLALTANER
BETONALTANER
SKRIV TIL OS
Smuk udendørs altan

STÅL

Smuk udendørs beton altan

BETON

Stål eller beton?

Stålaltaner

Stålaltanen er den mest udbredte af vores to altantyper. Mange ønsker et moderne, stilrent design, der falder smukt i tråd med bygningens udtryk. Stålaltaner fra MinAltan er designet og udviklet af de bedste ingeniører og designere i branchen, og vores lokale forankring på det smukke Frederiksberg giver os et unikt indblik, når vi skal finde de bedste, smukkeste og sikreste altanløsninger.

Alle vores designs i stål kan installeres med en lang række stilrene værn, som du kan få malet og lakeret i farver der komplimenterer din ejendom.

MinAltans altaner har opnået en Cradle to Cradle bronze certificering, da vores altaner lever op til strenge krav inden for miljø, cirkulær økonomi, sundhed og socialt ansvar.

Betonaltaner

MinAltans betonaltaner udføres i klassisk design og passer særligt godt til ældre bygninger opført i stuk eller i nationalromantisk stil. Vores altaner i beton bliver altid udført i Hi-Cons ‘ultra højstyrkebeton’, som komplementerer bygningsfacadens smukke ydre på klassisk vis.

MinAltans betonaltaner opfylder selvfølgelig alle krav fra kommunen om materialer, stil og sikkerhed. Som det er tilfældet med alle vores altantyper, kan udtrykket variere alt efter smag og behov. Besøg vores showroom på Frederiksberg og få samtidig rådgivning og svar på dine spørgsmål om betonaltaner. Du kan her se et eksempel på en betonaltan.

Fra byggeplads til julelys på altanen

– se en altan finde vej til facaden

Spørgsmål & rådgivning?
Ring, skriv eller besøg os i vores showroom på Frederiksberg. Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Afkrydsningsfelter

MinAltan monterer altaner på etageejendomme

MinAltan leverer altaner, radiatorer og vinduer i totalentrepriser. Vi klarer hele forløbet fra rådgivning og byggetilladelse til produktion og montage. Vi har 15 års erfaring og har monteret mere end 7.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du følgende:

  • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
  • Ansøgning om byggetilladelse
  • Konstruktionstilladelse
  • Projektstyring
  • Montage af altaner
  • Afleveringsgennemgang
  • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørg os til råds om foreningens altanprojekt

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig fra altandrøm til morgenkaffe på altanen.