top of page
Altaner Islands Brygge

Flotte altandøre til din nye altan

Når I får nye altaner, medfølger der naturligvis også nye altandøre. Dørene skal passe visuelt og funktionelt til både altanen, bygningen og den enkelte lejlighed.

Altandøren er udgangen til de nye uderum og bliver en central del af lejligheden.

2- eller 3-fags altandøre

MinAltan samarbejder med de bedste leverandører af altandøre. Vi får vores døre fra IdealCombi og Vrögum. 

 

Hos MinAltan er vi både ingeniører og designere, og det er din sikkerhed for kvalificeret vejledning og løsninger, der passer perfekt til dit hjem.

 

For os er det vigtigt, at din altan og altandør er smuk - og holder sig smuk i mange år. Derfor gennemtænker vi alle vores løsninger, og vi går op i smukt design og et elegant udtryk.

Altandøre med Min Altan

Farver & design

Altandøre er en stor del af facaden og er med til at give bygningen karakter og stil. Dørene skal passe til både arkitekturen samt altanens udtryk. Dørens inddeling og farve følger de nuværende vinduer. Det er et krav fra kommunen, at nye døre matcher de eksisterende vinduer på bygningen, så et æstetisk helhedsindtryk sikres.

Morgen på Altanen

Energioptimerende altandøre

De relativt nye energikrav til døre og vinduer betyder, at der skal monteres døre med 3-lags glas.  Der kan forekomme kondens på den udvendige side af ruden. Det er ikke fordi, der er et varmetab, og det er heller ikke fordi der er noget galt med vinduet. Betragt det som en sikkerhed for, at du har et godt isolerende vindue. Kondensen forsvinder ved almindelig solvarme og vind i løbet af dagen.

Vin på Altanen

Den flotte finish

Din altandør betyder meget for den sidste finish og det samlede udtryk. Det drejer sig bl.a. om gulvarbejde og lysninger. Vi måler op til alle altandøre individuelt, så vi sikrer, at døren passer præcist til den enkelte lejlighed. Foreningen kan overveje indadgående døre på altaner med en dybde på mindre end 130 cm. 

Vinduer med Min Altan

Lydisolerende altandøre

Til døren kan der vælges forskellige funktioner. Lydglas er eksempelvis en god løsning i lejligheder ud til en befærdet gade.

Solstråler på altanen

Fra altandrøm til morgenkaffe på altanen

Følg MinAltans 6 steps & kom godt i mål

MinAltan monterer altaner

MinAltan har 15 års erfaring med montering af altaner i etageejendomme.

Vi leverer altaner, radiatorer, vinduer og lejlighedsdøre i totalentrepriser og klarer hele forløbet; fra rådgivning og byggetilladelse til produktion og montage. 

 

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du:

  • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring - indledende rådgivning koster ingenting

  • Ansøgning om byggetilladelse

  • Konstruktionstilladelse

  • Projektstyring

  • Montage af altaner

  • Afleveringsgennemgang

  • 1 og 5 års gennemgang

Book en besigtigelse af din boligforenings ejendom i dag eller besøg os i vores showroom og få gratis og uforpligtende rådgivning. Vi er med dig hele vejen.

Skriv til os - så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tak for din mail-
vi kontakter dig snarest muligt

bottom of page