Priseksempel

Slibning og oliering af en altan på 300 x 150 cm. Inkl. slibning og oliering af håndliste: Pris: 3.140 kr. inkl. moms.

Relaterede produkter

Slip for besværet og lad MinAltan stå for vedligeholdelsen af din altan

MinAltan tilbyder altanejere i Storkøbenhavn:

  • Slibning og oliering af træflåde (gulv
  • Slibning og oliering af håndliste
  • Smøring og justering af altandør
  • Fastgørelse af brædder
  • Udskiftning af brædder


Da disse ydelser er vejrbestemte og skal udføres i tørvejr og min. 15 grader udføres de i perioden medio april – medio september. Når du har booket altanservice, vil du inden for 5 hverdage blive ringet op for nærmere aftale om tidspunkt og udførelse. Vi trækker først pengene, når opgaven er udført.

Udfyld oplysningerne herunder og se din pris.

Altan service
Træflåde
cm
cm
Håndliste
Altandør
Udskiftning af bræt
Fastgørelse af bræt
Handelsbetingelserne

Erfarne håndværkere

Med MinAltans serviceteam får du besøg af faguddannede erfarne håndværkere, som er din garanti for et veludført arbejde.

Erfarne håndværkere

Med MinAltans serviceteam får du besøg af faguddannede erfarne håndværkere, som er din garanti for et veludført arbejde.

Rabat til boligforeninger

Hvis I er flere i en forening, der ønsker at gøre brug af MinAltans services, kan vi give jer en god samlet pris.

‘Jeg kan varmt anbefale MinAltan og deres vidunderlige team! De gjorde et fremragende stykke arbejde og var så venlige og respektfulde under hele processen. Det er en fornøjelse at have MinAltan til at stå for forårsklargøringen af min altan. Skønt at slippe for besværet med oliering! Så er der mere tid til at hygge mig med at finde planter og indrette mit uderum.’

Leslie Snider
Rørholmsgade, København K

‘Jeg kan varmt anbefale MinAltan og deres fantastiske team! De gjorde et fremragende stykke arbejde og var så venlige og respektfulde under hele processen. Det er en fornøjelse at have MinAltan til at stå for forårsklargøringen af min altan. Skønt at slippe for besværet med oliering! Så er der mere tid til at hygge mig med at finde planter og indrette mit uderum.’

Leslie Snider
Rørholmsgade, København K

FAQ

Vi har brug for adgang til din lejlighed og altan i et par timer imens arbejdet udføres. Hvis du ikke har mulighed for at lukke os ind, kan vi lave aftale om lån af nøgle. Du behøver ikke være hjemme imens arbejdet udføres.

Da disse ydelser er vejrbestemte og skal udføres i tørvejr og min. 15 grader udføres de i perioden medio april – medio september. Efter oliering må altanen ikke anvendes i 24 timer.
Vi kommer til alle byer i Storkøbenhavn.

Ja, hvis I er flere i en forening, der ønsker at gøre brug af MinAltans services, kan vi give jer en god samlet pris. Kontakt os og få et tilbud til flere beboere i foreningen. E-mail: service@minaltan.dk
Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

Ja, hvis du selv ønsker at udføre arbejdet har du mulighed for at købe MinAltans slibe og olie-kit. Sættet består af FAXE olie, slibepapir, handsker og vejledning. Kan betales i webshoppen og  afhentes i vores showroom på Nordre Fasanvej 39, 2000 Frederiksberg. Du er også velkommen til at afhente i vores showroom og ved afhentning betale med MobilPay.

Er I flere i foreningen, der ønsker et samlet tilbud på altanservice? Udfyld formularen så kontakter vi dig snarest.

gruppe tilbud
Afkrydsningsfelter