HI-CON BETONALTANER

Udskiftning til Ultra Højstyrkebeton fordobler levetiden på altaner

– Få udskiftet din gamle betonaltan

En særlig betonblanding er godt nyt for landets mange ejere af renoveringsmodne altaner. Egenskaberne i den såkaldte Ultra Højstyrkebeton er nemlig som skabt til renoveringsopgaver.

Dels bliver altanernes levetid fordoblet, og dels vejer de markant mindre og egner sig derfor godt til konstruktionen i ældre byggerier.

Når boligforeninger og andre bygherrer skal renovere deres aldrende betonaltaner, kan de med fordel skele mod materialet Ultra Højstyrkebeton.

Det sikrer deres udendørs kvadratmeter markant længere levetid end med traditionelle betonaltaner. Og alene i hovedstadsområdet anslås det, at levetiden for op mod 60.000 altaner nærmer sig udløbsdatoen de næste 20 år.

Udskiftning af gamle betonaltaner til nye og sikre ultra højstyrkebetonaltaner i samarbejde med Hi-Con

Det er den nordjyske betonproducent Hi-Con, der står bag betonen. Hemmeligheden ligger i et særligt bindemiddel, der sikrer en ekstra tæt og holdbar beton som producenten garanterer holder i 100 år.

Egenskaberne i den lette og slanke beton gør den optimal i renoveringsøjemed, hvilket har fået totalentreprenøren og altanspecialisten MinAltan til at indgå i et omfattende samarbejde, forklarer Søren Hansen, salgs- og designchef hos Hi-Con:

Samarbejdet og videndelingen har resulteret i en altanløsning, der er gennemtænkt hele vejen fra design og produktion til hurtig levering og montage. Bygherrerne får det bedste fra to verdener, og slutbrugerne oplever mindst mulig gene

Vi giver 100 års garanti på altaner i ultra højstyrkebeton

Slankere look opfylder arkitekters krav – udskiftning til slankere look kræver en betonaltan i ultra højstyrkebeton

MinAltan er begejstret for at kunne tilbyde vores kunder et unikt og holdbart produkt, der samtidig lever op til tidens arkitektoniske krav om et slankere look.

Hvor traditionelle altaner typisk har 3-4 cm beton-dæklag, kan man med Ultra Højstyrkebetonen nemlig nøjes med 1-1,5 cm.

”Vi kan lave både større og lettere altaner, og har i det hele taget flere designmuligheder. Så hvorfor holde fast i at lave noget i samme stil og med samme holdbarhed som før, når man kan lave noget, der er endnu mere holdbart, og samtidig overholder arkitektoniske krav om slanke og flotte altaner”
Jonas Juul-Olsen, adm. direktør for MinAltan

 

FAKTA om Hi-Con og Ultra Højstyrkebeton

  • Hi-Con har anvendt Ultra Højstyrkebeton (UHPC) siden sin start i 2001.
  • Oprindeligt udviklet af Aalborg Portland og Aalborg Universitet i 1978 og patenteret i 1986
  • Altanerne har fået CE-mærket, der har krævet ekstra tests og dokumentation at opnå, da egenskaberne ligger uden for Eurocode.

Står du og din boligforening og skal udskifte jeres gamle betonaltaner? Lad os tage en uforpligtende snak

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Afkrydsningsfelter

Lykkeholms alle har fået en tynd og sikker altan i ultra højstyrkebeton af Hi-Con opført af MiNALTAN

Vi giver 100 års garanti på altaner i ultra højstyrkebeton

Spørg os til råds om foreningens altanprojekt

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig fra altandrøm til morgenkaffe på altanen.