SIKKERHED OG GARANTI

MiNALTAN A/S er den sikre løsning, både i forhold til sikkerheden på din altan og i forhold til vores økonomiske sikkerhed.

Hvordan er sikkerheden på altanen?

Det første, de fleste mennesker tænker, når de træder ud på en altan, er, om den nu kan bære. Når vi bygger din altan, behøver du ikke tænke mere på det, fordi vi har den ekspertviden som ingeniører og arkitekter, der gør, at vi ved, hvad der kan holde, og hvordan det kan holde. Det er den viden og faglighed, vi bygger altanerne på. Derfor kan du trygt regne med, at sikkerheden er i top, når du køber altaner hos os.

Vi har altid sikkerheden på plads, fordi vi har vores egne rådgivere og ingeniører, og fordi vi har gode leverandører, som vi kender og stoler på. Vi er fagfolk med erfaring, der gør, at alt er kvalitetssikret og gennemtænkt. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og vi forstår det tekniske bag. Derfor bruger vi lang tid på at tegne og regne, for at du kan være sikker på, at altanen kan holde.

Selvom vi bruger stål til at producere altanerne, skal de stadig kunne holde til den samme vægt, som hvis vi brugte et lettere materiale. En altan skal uanset materialet kunne bære 375 kg. pr. kvadratmeter, så det gælder selvfølgelige også vores altaner. Faktisk er stålaltaner mere holdbare, så det er også af sikkerhedshensyn, at vi bruger stål.

Du kan læse mere om vores stålaltaner:

Stålaltaner

Hvordan er den økonomiske sikkerhed?

Vi adskiller os fra en del af de andre altanfirmaer på markedet ved, at vi er kapitalstærke og til enhver tid kan stille økonomisk sikkerhed og garanti. Vi har nemlig Grundtvig Invest A/S i ryggen, som investerede i MiNALTAN A/S i 2011. Det betyder, at du kan være helt tryg ved at handle med os.

Den økonomiske sikkerhed og tryghed betyder, at I ikke skal bekymre jer om en eventuel konkurs, mens I har penge i klemme. Derfor vil I aldrig risikere, at jeres penge forsvinder. Det betyder også, at betalingsbetingelserne på projekter hos os er rimelige.

Læs også mere om altaner og pris på MiNALTAN

Er der garantistillelse og nedskrivelse?

At vi er garantistærke, er ikke tom luft. Der vil altid være mulighed for at få stillet garanti på jeres altanprojekt efter indgået entrepriseaftale med Minaltan. Selve garantistillelse tegnes jf. ABT18/AB 92, som er de gældende regler mellem bygherre og entreprenør.

Spørg os til råds

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste altan.