top of page

Fokus på kødfrie dage, sæsonens råvarer og madspild

Bæredygtige tiltag er også de helt små skridt. Vi har indført grøn frokost med minimalt madspild.



Bæredygtige tiltag – små skridt


Vi har indført to kødfrie dage om ugen samt valgt en menu, der hovedsageligt består af grøntsager og vegetariske alternativer.


Meyers:
”Vi ved, at fødevarer har en stor klimapåvirkning. Derfor har vi også et stort ansvar. Vi foretager branchens mest ambitiøse og veldokumenterede kortlægning af klimaaftrykket fra vores råvarer. Vi kender vores CO2-aftryk ned på hver eneste råvare, baseret på en videnskabeligt velfunderet metode. Med den viden kan vi arbejde målrettet og nuanceret med at reducere klimaaftrykket, der hvor indsatsen gør den største forskel. I Meyers har vi sat et mål om at være CO2-neutrale på vores egen drift fra 2025. Klima-aftrykket fra de råvarer, vi bruger, vil vi nedbringe med 30% i 2025 og med 50% i 2030 per kg mad.”

bottom of page