top of page

Fokus på kødfrie dage, sæsonens råvarer og madspild

Opdateret: for 9 timer siden

Bæredygtige tiltag er også de helt små skridt. Vi har indført grøn frokost med minimalt madspild.



Bæredygtige tiltag – små skridt


Vi har indført to kødfrie dage om ugen samt valgt en menu, der hovedsageligt består af grøntsager og vegetariske alternativer.


Meyers:
”Vi ved, at fødevarer har en stor klimapåvirkning. Derfor har vi også et stort ansvar. Vi foretager branchens mest ambitiøse og veldokumenterede kortlægning af klimaaftrykket fra vores råvarer. Vi kender vores CO2-aftryk ned på hver eneste råvare, baseret på en videnskabeligt velfunderet metode. Med den viden kan vi arbejde målrettet og nuanceret med at reducere klimaaftrykket, der hvor indsatsen gør den største forskel. I Meyers har vi sat et mål om at være CO2-neutrale på vores egen drift fra 2025. Klima-aftrykket fra de råvarer, vi bruger, vil vi nedbringe med 30% i 2025 og med 50% i 2030 per kg mad.”

Min Altan Logo Grøn

Kontor & showroom

Lager & produktion

Nordre Fasanvej 39 

2000 Frederiksberg

info@minaltan.dk

Avedøreholmen 80

2650 Hvidovre

Min Altan Cradle to Cradle
Min Altan Instagram
Min Altan Facebook
Min Altan LinkedIn Logo
Min Elevator logo Grøn
Min Platform Logo Grøn
Min Gruppen Logo Grøn
Trustpilot Logo MinAltan

CVR: 29 81 38 25

Drevet af SoDigital ApS

bottom of page