top of page

Børsen Bæredygtig Summit 2024MinAltan deltog igen i år i Børsen Bæredygtig Summit i Øksenhallen i København.


Arrangementet, organiseret af Børsen, fokuserer på den grønne omstilling, der er fyldt med dilemmaer og krav. Er det muligt at tage hensyn til miljø og klima og samtidig skabe økonomisk vækst? Hvad er op og ned i forhold til de stigende antal direktiver og klimamål? Indsigt baner vejen for grøn transformation.


Gennem Børsen Bæredygtig Summit fik vi indsigt i tendenser, problemstillinger og løsninger, som landets virksomheder arbejder med. Hvert år samler Børsen erhvervslivet, forskere og politikere til en dag i bæredygtighedens tegn med talks, interviews, showcasing og netværk.


Arrangementet er en unik mulighed for MinAltan at få grøn indsigt, handle på den og styrke netværket på tværs af virksomheder og brancher.


Vi var tilskuere til nogle af landets mest markante stemmer inden for grøn omstilling, som delte deres indsigt i emner som grøn forbrugeradfærd, biodiversitet, innovation, dilemmaer i forsyningskæden, arbejdet med klimamål, Triple Bottom Line og typiske udfordringer som bæredygtighedsprofessionel.


For MinAltan er det vigtigt at være til stede ved den slags arrangementer. Det er en del af vores cirkulære transformation at være fagligt opdateret inden for grøn omstilling.


Ved at deltage i Børsen Bæredygtig Summit sikrer vi, at vi konstant er på forkant med de nyeste tendenser og løsninger inden for bæredygtighed, hvilket styrker vores indsats for en grønnere fremtid.

Comments


bottom of page