Velkommen til MiNALTAN’s nye univers

Det nye website er i luften
Vi har den seneste tid arbejdet på højtryk for at få de sidste ting på plads. Og vi er derfor stolte og glade for endelig at kunne præsentere vores nye website.

På sitet giver vi dig en masse gode råd til, hvordan du kan få den altan, du drømmer om. Vi klæder dig på til en beslutningsproces i din boligforening, og du kan læse alt om selve byggeprocessen. Du kan også se vores produkter og altanmuligheder og læse mere om de materialer, vi bruger.

Vi har lang erfaring og stor faglighed, så vi kan være med helt fra starten i processen frem mod en ny altan. Vi tager os af alt det svære som byggetilladelser og opmåling og udregning. Vi har bygget over 2000 altaner, og vi går op i detaljerne, så du får en flot, holdbar og sikker altan.

Som noget helt nyt kan du på sitet finde masser af tips til, hvordan du får mest muligt ud af livet på din altan. Sitet er fyldt med nyheder og inspiration – på flere niveauer, og du kan lade dig inspirere af de mange smukke billeder af altanløsninger, som vi har lavet. Tag en rundtur på sitet og lad dig inspirere i vores nye univers.