Tilbud

Når I overvejer, om I skal have altaner, er det vigtigt først og fremmest at vide, at det kan være en lang proces. Vi vil ikke love jer noget, vi ikke kan holde, så I skal vide, at disse 5 trin kan tage mellem et halvt til et helt år. Det gør de, fordi det dels kan tage lang tid at få byggetilladelse fra kommunen, og fordi det tager noget tid at montere altanerne.

Det lyder som lang tid, og det kan også virke sådan. Men vi rykker hurtigt på det, vi kan rykke på. Når vi har byggetilladelsen, og når vi har etableret byggeområdet ude hos jer, tager hver altan cirka en lille uge at bygge.

Inden I går i gang med processen, kan I med fordel læse mere om, hvad I skal have styr på, hvis I er en andelsforening  eller en ejerforening.

Inden I beslutter jer for at købe altaner, kan det være en god ide at tænke over finansieringen til altan. Prisen på finansiering kan være høj. Sørg for at få rådgivning tidligt i processen, for der er mange ting, der kan virke uoverskuelige. Det kan også tage lang tid at få et forslag om altaner godkendt og vedtaget i en boligforening. Læs mere om økonomi og finansiering her.

Vi rådgiver gerne og går i dialog om jeres muligheder og regler inden for bygninger, altanstørrelser osv. I kan trygt spørge os, for vi kender reglerne.

Når I skriver under på en kontrakt med os og godkender altan + priser, er det endnu ikke 100 % sikkert, at I kan få bygget altanerne. Det er kommunen, der i sidste ende bestemmer, om I kan få byggetilladelse, men vi rådgiver jer om, hvad I kan forvente at få byggetilladelse til. Der findes også en altanmanual, som danner grundlag for kommunens bestemmelser om altaner. Kommunens regler kan I læse mere om her.

Dette trin afsluttes med, at I skriver under på en kontrakt med os, og så tager vi teten derfra. I kontrakten er der en tidsplan for projektet og de følgende faser, som vi selvfølgelig overholder. I vores kontrakt kan I se, at vi bygger efter AB92 eller ABT93, som er det anerkendte regelsæt inden for byggeri. Det betyder også, at vi følger faste regler for, hvad der sker, når altanerne er klar til brug, og at vi kommer og foretager en 1-års-gennemgang og en 5-års-gennemgang af altanerne.

  • Vi rådgiver dig i alt, hvad der sker, når du skal have en altan, og udformer gerne et tilbud – helt gratis og uforpligtende. Læs mere her… Tilbud
  • Når kontrakten er underskrevet, går vi i gang. Vi har vores egen tekniske afdeling med fagfolk, så vi kan arbejde hurtigt og effektivt. Læs mere her… Projektering
  • Så snart vi har tilladelsen, svinger vi hammeren. Nu går projektet fra kun at være på papiret til at tage form i den virkelige verden. Læs mere her… Produktion
  • Når vi har produkterne fra vores leverandører, går vi i gang med monteringen. Det er vores egne folk, der kommer og monterer. Læs mere her… Montering
  • Aflevering betyder, at altanen er færdig og klar til, at du kan bruge den. Læs mere her… Aflevering