Montering

Det er vores egne folk, der kommer og monterer, og vi kender dem godt. De er alle sammen udlærte, og vi bruger kun faglærte tømrere og murere.

Det kan være svært at sige, hvor lang tid monteringen tager. En tommelfingerregel er en lille uge pr. altan. Vi plejer at bruge pejlemærket 6 uger for 8 altaner. I kontrakten kan du se, hvad tidsplanen for jeres altanprojekt er, og den tidsplan følger og overholder vi.

Vi vil selvfølgelig forsøge at støje så lidt som muligt og være fleksible i forhold til jeres situation. Vi informerer og varsler grundigt, og projektlederen, som er på byggeområdet hele tiden, svarer på alle jeres spørgsmål. Vi støjer og larmer mindst muligt, vi arbejder inden for normal arbejdstid, og vi tager hensyn til naboer og til området. Vi sørger for at tage os af affald, så du ikke oplever unødige gener. Det meste arbejde sker udefra, og det er kun 1-2 dage, vi skal indenfor i din lejlighed, så vi kan montere dørene.

Monteringsperioden forløber typisk sådan her:

  • Det første, der sker, er, at vi holder et møde med jer. Projektlederen tager kontakt til jer og har en dialog med altanudvalget i boligforeningen. Her bliver I varslet og informeret om opstarten og processen.
  • Materialer leveres og arbejdsområdet etableres. Her tager vi selvfølgelig hensyn til området og matriklen, og vi aftaler med jer, hvor vi kan stille vores ting, så det generer mindst muligt. Vores projektleder er på området i hele byggeperioden, så I altid kan få svar på jeres spørgsmål.
  • Selve monteringen går i gang. Vi arbejder typisk ikke på stilladser, men på en arbejdsplatform, der kan hæves i vejret. Det tager en lille uge pr. altan, hvor kun 1-2 dage er inde fra lejligheden. Vi sørger løbende for varsling, dialog og information, så du ved, hvad der sker hele vejen igennem.
  • Vi rådgiver dig i alt, hvad der sker, når du skal have en altan, og udformer gerne et tilbud – helt gratis og uforpligtende. Læs mere her… Tilbud
  • Når kontrakten er underskrevet, går vi i gang. Vi har vores egen tekniske afdeling med fagfolk, så vi kan arbejde hurtigt og effektivt. Læs mere her… Projektering
  • Så snart vi har tilladelsen, svinger vi hammeren. Nu går projektet fra kun at være på papiret til at tage form i den virkelige verden. Læs mere her… Produktion
  • Når vi har produkterne fra vores leverandører, går vi i gang med monteringen. Det er vores egne folk, der kommer og monterer. Læs mere her… Montering
  • Aflevering betyder, at altanen er færdig og klar til, at du kan bruge den. Læs mere her… Aflevering