Historie

MiNALTAN A/S blev etableret af Jonas Juhl-Olsen og Ryan Hald i oktober 2008. Her kan du læse mere om, hvordan vi startede, og hvad vores historie er.

2008, Århus:
Ideen til et firma, der solgte altanløsninger, udspringer fra 2 unge fyre med store ambitioner, der kender hinanden fra Ingeniørhøjskolen. De opdager ved et tilfælde, at der er et hul i markedet for altaner, og at det simpelthen er for dyrt at købe og få monteret altaner. Den første ide går ud på at tilbyde byg-selv-altaner, som man selv kan designe og montere. Det bliver til ideen om modulopbyggede altaner, som MiNALTAN A/S i dag har stor succes med at videreføre, og som både er patenteret og prisvindende.

2008-2011:
Firmaet udvikler sig, og MiNALTAN A/S bruger tid på at udtænke altanernes design og gennemtænke løsningerne. Vi opdager, at der er behov for mere strømlinet og smukt design, og derfor arbejder MiNALTAN A/S med at udvikle de mest elegante løsninger både æstetisk og teknisk.

2011:
MiNALTAN A/S bliver et anerkendt firma og vinder Iværksætterprisen i Århus som årets iværksætter.

2011:
I 2011 har vi større ambitioner. Grundtvig Invest A/S ser potentiale i MiNALTAN A/S og kan se ideen i vores unikke tilgang. Grundtvig Invest A/S investerer derfor i firmaet. Dette betyder, at MiNALTAN A/S bliver kapitalstærke og kan stille stor økonomisk sikkerhed.

2012:
København: MiNALTAN A/S har igen vokseværk, og vi åbner en afdeling i København. I denne forbindelse skærer vi byg-selv-delen fra, fordi vi vil fokusere på vores kerneydelse: Elegante altaner til en god pris.

2012:
Vi åbner et showroom i København, så vores kunder kan komme og se og mærke vores produkter. I samme ombæring målretter vi vores forretningsstrategi mod altanprojekter, hvor vi er med i hele processen, for det er det, vi er gode til på grund af vores store faglighed.

2015:
Vi er en vækstvirksomhed, og vi vokser. Vi udvider i foråret 2015 med flere og nye lokaler på Frederiksberg.

2016:
I dette år har kvaliteten af vores produkter været i højsædet i takt med at kravene for kvaliteten steg markant. Det er i kundernes interesse at kvalitetssikringen bliver dokumenteret og det er her vores fineste opgave at imødekomme dette ønske.

2017:
Virksomheden har i 2017 været under stor vækst, og vi har derfor ansat mange nye folk. Kundernes behov har stadig vores fulde opmærksomhed og ligeledes har vores services og det færdige produkt.

2018:
Etablering af nyt salgsteam med fokus på at komme tættere på kunderne. MiNALTAN A/S køber hele to butikker på Nordre Fasanvej og har nu én samlet facade mod gaden. MiNALTAN A/S modtager Frederiksbergs virksomhedsspris 2018.