Gode råd til altanudvalget

Vi ved, at det kan være en uoverskuelig og langstrakt proces at gå i gang med at få altan. Der kan være mange uforudsete problematikker og udfordringer, der kan være modstand, og det kan tage lang tid. Men fordi vi ved, hvor dejligt det er at træde ud på den færdige altan, vil vi hjælpe dig bedst muligt i gang med din drøm om at få en altan. Her klæder vi dig godt på med information og gode råd, for vi vil gerne give dig al den hjælp, du kunne ønske dig.

Vi har arbejdet med altaner i mange år, så vi kender til, hvilke udfordringer du møder. Derfor kan vi hjælpe dig. Vi kender kommunernes regler, som vi giver dig et overblik over her. Vi besvarer også spørgsmål om sikkerhed og garanti, og vi har fået en bankmand til at forklare om finansiering og låneproces her.

Der kan være lidt forskellige regler og processer alt efter, om du er i en ejerforening eller en andelsforening. Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang, lige meget hvor du bor. Er det i andelsforeningen, du skal have altaner, så læs mere her. Bor du i en ejerforening, så kan du læse vores gode råd her. På begge disse sider får du blandt andet forslag til foreningens vedtægtsændringer, når I skal have altan, og et udkast til en dagsorden for første møde om altaner.

Kan du ikke finde svar på disse sider, har vi samlet de oftest stillede spørgsmål her. Vi sidder derudover altid klar til at besvare dine spørgsmål, og du er velkommen til at ringe til en af vores eksperter.