Projektleder

Projektleder til altanprojekter

Vil du være en del af et dedikeret team af projektledere, som arbejder fokuseret og struktureret med planlægning og eksekvering af altanopsætning på ejendomme i Københavnsområdet? Og har du lyst til at tage del i udviklingen af en spændende virksomhed i vækst? Så er det dig, vi er på udkig efter!

Vi søger en person med erfaring indenfor projekt- og/eller byggeledelse – evt. fra en entreprenørvirksomhed. Du har evne og lyst til at eksekvere større og mindre byggeprojekter i tæt samarbejde med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.

Som MinAltan’s nye projektleder indgår du i et team med 5 andre projektledere. Jobbet indeholder følgende ansvarsområder:

 • Planlægning, administration og gennemførsel af projekter, således at kvalitet, deadlines og kontraktforhold overholdes
 • Projektøkonomi – via ugentlig opfølgning og månedlig rapportering
 • Løbende kunde- og leverandørkontakt, således at involverede parter har relevant information tilgængelig
 • Koordinering med Afdelingsleder ift. montørernes arbejdsvilkår, herunder kompetenceudvikling, løn, arbejdsmiljø m.v.
 • Implementere nyt projektafviklingsværktøj i samarbejde med afdelingsleder med henblik på senere ejerskab
 • Bidrage til arbejdsglæde og effektivitet i en foranderlig dagligdag.

Du kommer til at spille en central rolle i projektlederteamets evne til at planlægge og eksekvere projekter i fremtiden og får således mulighed for at præge udviklingen i en virksomhed i stor vækst.

Dine faglige kompetencer

Som MinAltan’s nye projektleder forventes det, at du har følgende faglige kompetencer:

 • Min. 5 års erfaring indenfor projekt- og/eller byggeledelse
 • Uddannelse som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lign.
 • Gerne en projektlederuddannelse
 • Gerne erfaring med projektafviklingsværktøjer som f.eks. Letsbuild og MSP
 • Kendskab til AB92/ABT93/AB18/ABT18

Din personlige profil

Vi forestiller os, at du er i besiddelse af følgende personlige karakteristika:

 • Du har gode kommunikative evner og sætter pris på at kommunikere med mange forskellige målgrupper
 • Du har stærke samarbejdsevner og foretrækker et miljø, hvor vi løfter i flok
 • Du er proaktiv, beslutningskompetent og går op i projektets kvalitet
 • Du er en afslutter, som binder de sidste ender sammen, og som handler på tingene, når de opstår
 • Du kender betydningen af at samarbejde, såvel internt med ingeniøren, montøren og bogholderen, som eksternt med rådgiveren og bygherren
 • Du formår at planlægge din egen hverdag – og at bevare overblikket.

Vi forventer desuden, at du som person er åben, tillidsvækkende og god til at skabe relationer. Du drives af at skabe resultater og formår at motivere dine omgivelser således, at I sammen når jeres målsætninger.

MinAltan tilbyder

Som medarbejder i MinAltan vil du opleve, at der gives gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi værdsætter en uformel omgangstone og har jævnligt sociale arrangementer, som er med til at skabe en god stemning på kontoret. Du tilbydes et attraktivt og udfordrende job med stor mulighed for at påvirke tingene i en ambitiøs organisation med et højt fagligt niveau og en professionel indstilling.

Så har du lyst til at være med til at videreudvikle en succesfuld virksomhed, så er dette måske noget for dig!

Tiltrædelse gerne d. 1. juni 2023!

Om MinAltan

MinAltan er en dansk altanvirksomhed, som på ganske få år har formået at erobre store dele af det danske altanmarked med stærk faglighed, sikre kvalitetsløsninger og elegante, enkle designs. MinAltan blev etableret i 2008 og sidenhen er flere Min-virksomheder kommet til – samlet under navnet MinGruppen. MinGruppen består af MinAltan, MinElevator, MinRådgivning og MinPlatform og er i dag én af Danmarks førende leverandører af altaner, energioptimerede vinduer og døre samt elevatorer til eksisterende og nye etageejendomme. MinAltan arbejder seriøst med bæredygtighed og et sundt og inkluderende arbejdsmiljø som en del af vækststrategien.

MinAltan fungerer som totalentreprenør og leverer dermed hele pakken fra ansøgningen om byggetilladelse til den færdige altan. Kunderne er især ejer-, lejer- og andelsforeninger i København og på Frederiksberg.

MinAltan er en sund og velfungerende virksomhed, hvor alle 130 medarbejdere (ca. 90 montører og 40 på kontoret/lageret) arbejder engageret og kvalitetsbevidst med deres opgaver. En rigtig god arbejdsplads med en god omgangstone, et stærkt fællesskab og højt til loftet.

Interesseret?

Har du lyst til at være med til at videreudvikle en succesfuld virksomhed, så er dette måske noget for dig! MinAltan inviterer alle med relevante kvalifikationer uafhængigt af køn, seksualitet, herkomst, politisk ståsted mv. til at søge.

Landau Headhunting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende. Vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Søg stillingen snarest muligt via Landau Headhunting, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Founder/CEO Mette Landau fra Landau Headhunting på mobil: 2190 2188.