MinAltans Cradle to Cradle certificering er indstillet til ‘Børsen Bæredygtigheds Case’

Vi er indstillet til ‘Børsen Bæredygtighed Case’

MinAltan har i denne uge indstillet vores Cradle to Cradle produktcertificering til Børsen Bæredygtighed Cases. Børsen Bæredygtighed sætter løbende fokus på de virksomheder, der gør en indsats på den grønne front.

Til Børsen Bæredygtigheds Cases kan virksomheder indstille konkrete projekter, der skubber til den grønne omstilling. Hos MinAltan er vi af den overbevisning, at vores Cradle to Cradle certificering skubber til den grønne omstilling i det vores altaner lever op til strenge krav inden for miljø, cirkulær økonomi, sundhed og social trivsel. Derudover medvirker certificeringen til, at vi løbende forbedrer vores egen præstation og arbejde med den cirkulære omstilling, men stiller også indirekte krav til vores leverandører.

Vi er stolte af at være Cradle to Cradle certificeret, og vi håber at blive én af de 50 særligt udvalgte virksomheder, hvis projekt fortjener lidt ekstra fokus.

Læs mere om MinAltans Cradle to Cradle certificering.

Læs mere om Børsen Bæredygtigheds Case.

MinALtan Cradle to Cradle certificeret

Top historier

Læs MinAltans bæredygtigheds-
strategi og handlingsplan

Du kan læse den samlede strategi og handlingsplan her – Følg os, hvis du vil følge vores videre rejse mod grøn omstilling.

Relaterede indlæg