Vil du være en del af et dedikeret team af projektledere, som arbejder fokuseret og struktureret med planlægning og eksekvering af altanopsætning på ejendomme i Københavnsområdet? Og har du lyst til at tage del i udviklingen af en spændende virksomhed i vækst?

Så er det dig, vi er på udkig efter!

Om MiNALTAN

MiNALTAN er en af Danmarks førende altanvirksomheder, som blev etableret i oktober 2008, og i dag bliver drevet fra deres over 1000 m2 store hovedkontor på Frederiksberg. Virksomheden består af ca. 80 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. MiNALTAN besidder en solid ordreportefølje understøttet af stabil vækst og med en stærk investor i ryggen. Virksomheden fik i 2018 Frederiksberg Erhvervspris.

Om jobbet

Vi søger en person med erfaring indenfor projekt- og/eller byggeledelse, som har evner og vilje til at eksekvere større og mindre byggeprojekter. Dette i tæt samarbejde med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer (60 montører og 20+ funktionærer).

Du har sandsynligvis en håndværksfaglig baggrund fra byggeindustrien, og en uddannelse som bygningskonstruktør/-ingeniør. Du har min. 3-5 års erfaring med projekt- og/eller byggeledelse – f.eks. fra en entreprenørvirksomhed.

Som MiNALTAN’s nye Projektleder indgår du i et projektlederteam med 3 andre projektledere. Du vil få en central rolle i virksomhedens projekteksekvering, idet dit overblik og din struktur bliver afgørende for virksomhedens evne til at leverer kvalitet til tiden i en virksomhed med stabil vækst.

Ansvar som Projektleder:

 • Planlægning, administration og gennemførsel af projekter, således at kvalitet, deadlines og kontraktforhold overholdes
 • Projektøkonomi – via ugentlig opfølgning og månedlig rapportering, således at top- og bundlinje følger den overordnede vækst
 • Løbende kunde- og leverandørkontakt, således at involverede parter har relevant information tilgængelig
 • Bidrage til arbejdsglæde og effektivitet i en foranderlig dagligdag

Hvorfor denne stilling?

Du kommer til at spille en central rolle i projektlederteamets evne til at planlægge og eksekvere projekter i fremtiden, og får således mulighed for at præge udviklingen i en virksomhed med en trecifret million omsætning og med et stort yderligere potentiale. MiNALTAN har en stærk markedsposition og et stærkt brand i branchen. Teamet er ungt og dynamisk kendetegnet ved et stort engagement, hvor der ikke er langt fra idé til eksekvering.

Om dig:

 • Du er initiativrig, struktureret, handlekraftig og serviceminded
 • Du udstråler selvsikkerhed, har gennemslagskraft og er en udpræget holdspiller
 • Du kender betydningen af at samarbejde, såvel internt med både ingeniøren, montøren og bogholderen, som eksternt med både arkitekten fra tegnestuen og fru Jensen fra ejerforeningen
 • Du har kendskab til AB92/ABT93/AB18
 • Du er god til at kommunikere i både skrift og tale
 • Du er god til at planlægge din egen hverdag – og til at hjælpe andre med at bevare overblikket, når tingene går stærkt

Vi forventer desuden, at du som person er åben, tillidsvækkende og god til at skabe relationer. Du motiveres af at skabe resultater og formår at motivere dine omgivelser således, at I sammen når jeres målsætninger. Du har det godt med projektlederens udfordringer, som du styrer med et positivt sind. Du er lyttende og kan træffe afgørelser, hvor det er nødvendigt.

Tiltrædelse snarest muligt!

Interesseret?

Søg stillingen snarest muligt ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Founder/CEO Mette Landau fra Landau Headhunting  på mobil: + 45 2190 2188.

Ansøg her

Ansøg her

Upload CV
Størst tilladte upload: 5MB
Upload ansøgning
Størst tilladte upload: 5MB
Upload billede
Størst tilladte upload: 5MB
Afkrydsningsfelter
DOWNLOAD SOM PDF

En udvendig elevator kan være den rigtige eller eneste mulige løsning. Der er flere mulige placeringer – blandt andet med landing på hovedtrappens mellemreposer.

Det betyder, at man altid vil have 8 trin op eller ned til lejlighederne. Denne løsning tilbyder derfor ikke niveaufri adgang. Det kan dog løses med stole- eller kørestolslift installeret på trappen dér, hvor der er et behov.

Den udvendige elevator kan også placeres ved køkkentrappen. Denne fjernes, og der bygges helt nye etagedæk i den fulde bredde i køkkentrapperummet. Det giver et helt nyt rum til lejligheden, som vil være ideelt som entré til elevator. Der kan dermed skabes en flot entré til lejligheden, selvom det ikke er via hovedtrappen.

Måske vil man bruge elevatorentréen i kombination med bryggersfunktioner. Der er flere muligheder. Dog er det værd at bemærke, at arealet kan medregnes til lejligheden, hvilket giver et yderligere værdiløft.

Hvad koster det at få elevator udvendigt?

Der er de simple løsninger, og så er der de mere krævende. Som udgangspunkt vil det koste mellem kr. 1,0 til 1,6 mio. at få etableret en elevator udvendigt på ejendommen.

FORDELE

 • Kræver ikke brandsikring af ejendommen.

 • Optager ikke indvendig plads – Nogle gange modsat.

 • Mulighed for en stor, handicapgodkendt elevator.

Spørg os til råds om foreningens altanprojekt

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig fra altandrøm til morgenkaffe på altanen.