Mød vores eksperter

Du er altid velkommen til at ringe til vores salgsteam Esben, Matias, Johannes og Allan, der er altan-eksperter. Du kan også besøge dem i vores showroom efter aftale. Vores altan-eksperter svarer på alle dine spørgsmål, og de sidder klar til at rådgive dig i hvert et trin i processen med at få altan. Det kan være et uoverskueligt forløb, og der er mange ting at forholde sig til, men vi hjælper dig med rådgivning om eksempelvis regler, muligheder, design, materialer og byggetilladelser – kort sagt alt det praktiske.

Vores altan-eksperter har stor faglighed og lang erfaring, så de kan vejlede og rådgive fra start til slut, både hvis du lige er gået i gang med at kigge på muligheden for altaner, eller hvis I har besluttet jer for at indhente tilbud i jeres boligforening.

Du kan sende os en mail med en forespørgsel, få rådgivning eller aftale et rådgivningsmøde ved at ringe til os.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores eksperter direkte via deres informationer nedenfor, eller besøge vores showroom på Frederiksberg, hvor du kan se og mærke vores produkter. Lav en aftale her.

Johannes Rasmussen Salgskonsulent Telefon: 29 46 41 19 E-mail: jr@minaltan.dk
Allan Biller Lauritsen Salgskonsulent Telefon: 27 79 98 09 E-mail: abl@minaltan.dk
Matias Wassard Salgskonsulent Telefon: 29 46 30 88 E-mail: mw@minaltan.dk
Esben Købke Salgsdirektør Telefon: 27 79 98 06 E-mail: ek@minaltan.dk
Medarbejder-oversigt

Vi klæder dig godt på

Vi har her på siden samlet en hel masse overskuelig information og gode råd til dig, der overvejer at få altan. Det drejer sig blandt andet om, hvad I skal forholde jer til som ejerforening eller andelsforening, og hvad kommunernes regler er.

Gode råd til altanudvalget

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om MiNALTAN’s arbejdsgang og selve byggeprocessen, kan du læse mere om vores 5 trin fra drøm til altan.

Du kan også få hurtige svar på de mest almindelige spørgsmål ved at læse vores oftest stillede spørgsmål og eksperternes svar på dem.

Besøg vores showroom

Vi vil meget gerne vise jer vores design og det, vi kan tilbyde jer. Derfor vil vi gerne byde jer velkommen i vores flotte showroom på Frederiksberg.

Læs mere