Mød vores rådgivere

Du er meget velkommen til at kontakte én af vores rådgivere i salgsteamet, eller besøge dem i vores showroom på Frederiksberg. Vores rådgivere er klar til at rådgive dig om alle trin i købsprocessen. Der er flere ting at forholde sig til, men vi hjælper dig med dine muligheder om design, kommunale regler og byggetilladelse – kort sagt alt det praktiske.

Vores rådgivere har stor faglighed og lang erfaring, så de kan vejlede og rådgive fra start til slut.

Du kan sende os en mail med en forespørgsel, få rådgivning eller aftale et rådgivningsmøde ved at ringe til os.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores rådgivere direkte via deres informationer nedenfor, eller besøge vores showroom på Frederiksberg, hvor du kan se og mærke vores produkter. Lav en aftale her.

Johannes Rasmussen Rådgiver Telefon: 29 46 41 19 E-mail: jr@minaltan.dk
Allan Biller Lauritsen Rådgiver Telefon: 27 79 98 09 E-mail: abl@minaltan.dk
Matias Wassard Rådgiver Telefon: 29 46 30 88 E-mail: mw@minaltan.dk
Esben Købke Salgsdirektør Telefon: 27 79 98 06 E-mail: ek@minaltan.dk
Medarbejder-oversigt

Vi klæder dig godt på

Vi har her på siden samlet en hel masse overskuelig information og gode råd til dig, der overvejer at få altan. Det drejer sig blandt andet om, hvad I skal forholde jer til som ejerforening eller andelsforening, og hvad kommunernes regler er.

Gode råd til altanudvalget

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om MiNALTAN’s arbejdsgang og selve byggeprocessen, kan du læse mere om vores 5 trin fra drøm til altan.

Du kan også få hurtige svar på de mest almindelige spørgsmål ved at læse vores oftest stillede spørgsmål og rådgivernes svar på dem.

Besøg vores showroom

Vi vil meget gerne vise jer vores design og det, vi kan tilbyde jer. Derfor vil vi gerne byde jer velkommen i vores flotte showroom på Frederiksberg.

Læs mere