Teknisk tegner eller konstruktør

Da virksomheden fortsat er i rivende udvikling, søger vi nu hurtigst muligt en teknisk tegner eller konstruktør til at indgå i virksomhedens engagerede team af faglige specialister. Du må gerne være nyuddannet. Det vigtigste er, at du har en intuitiv forståelse for konstruktioner, og at du med en løsningsorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver kan fungere som sparringspartner for MinAltan’s ingeniør team.

Vi tilbyder

I samarbejde med en af MinAltan’s tre ingeniører vil du få ansvar for at udfærdige tegningsmaterialet til myndighedsandragendet, der danner grundlag for indhentning af arkitekt- og konstruktionsbyggetilladelse hos de respektive kommuner i Storkøbenhavn. Du kommer til at indgå i et dynamisk, ungt team i MinAltan’s tekniske afdeling, hvor du vil få 7 gode kollegaer. Som medarbejder i MinAltan vil du opleve, at der gives gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil endvidere opleve, at du hurtig vil få et stort ansvarsområde samtidig med, at du aldrig vil føle, at du sidder alene med opgaverne. Virksomheden værdsætter en uformel omgangstone, og der er jævnligt sociale arrangementer, som er med til at skabe en god stemning på kontoret.

Dine ansvarsområder

Som teknisk tegner/konstruktør hos MinAltan vil det blive din opgave at:

 • Udarbejde tegningsmateriale i forbindelse med altanprojekter
 • Tilpasning af tekniske løsninger
 • Indgå i samarbejde om produktudvikling
 • Forberedelse til og efterbehandling af data fra landmåler
 • Bistå med besigtigelse og opmåling af ejendomme forud for udfærdigelse af tegningsmateriale

Din profil

Som person er du struktureret, løsningsorienteret og har et godt overblik. Du er i besiddelse af en sund kritisk sans, en høj detaljegrad og dermed en god evne til kvalitetskontrol. Du trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver, samtidig med at du kan se værdien af at inddrage dine kollegaer for sparring.

Ydermere besidder du følgende kvalifikationer:

 • Uddannelse som teknisk tegner eller bygningskonstruktør
 • Superbruger i Autodesk Revit
 • Kendskab til 2D og 3D CAD-programmer som AutoCAD, Solid Works, Inventor eller lignende
 • Godt kendskab til Microsoft Office pakken, specielt Excel
 • Fornuftig sans for it generelt
 • Du taler og skriver flydende dansk

Vi forventer desuden, at du som person er åben og interesseret, indgår engageret i fællesskabet og formår at tilgå de daglige udfordringer med et smil. Hos MinAltan sætter man pris på medarbejdernes høje arbejdsmoral, idet man lægger vægt på begrebet frihed under ansvar.

Du tilbydes et attraktivt og udfordrende job med stor mulighed for at påvirke din faglige og personlige udvikling i en ambitiøs organisation med et højt fagligt niveau og en professionel indstilling.

Så har du lyst til at være med til at videreudvikle en ung og succesfuld virksomhed, så er dette måske noget for dig!

Interesseret?

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du gerne må sende med det samme. Stillingen søges ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

For yderligere information kan du kontakte Senior Business Consultant Mette Landau på mobil: 4121 1323 eller på mette.landau@hartmanns.dk

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil.
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Søg stillingen hos Hartmanns A/S her.