Konkurrencebetingelser: 19/07-2016

Denne Facebook-konkurrence er oprettet og drevet af MiNALTAN A/S

Konkurrencen er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc. – det vil sige, at konkurrencen hverken er sponsoreret/administreret af eller associeret med Facebook.

Du vil som deltager i konkurrencen udelukkende få tilsendt Facebook-meddelelser, som omhandler konkurrencen. Dine oplysninger vil ikke blive givet videre til 3. part.

Præmier
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Præmien er et cafesæt af mærket Trip Trap, som vist på billedet i konkurrence opslaget på Facebook.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en Facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en Facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook til enhver tid.
Deltagere, der ikke ‘synes godt om’ MiNALTAN, når vinderen bliver fundet, deltager på lige vilkår med deltagere, der ’synes godt om’ MiNALTAN. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen bliver udelukket fra konkurrencen.
Konkurrencen er åben for personer over 18 år, der bor i Danmark. MiNALTANs ansatte og deres nærtstående kan ikke deltage.

Vinder
Der udvælges én tilfældig vinder blandt alle deltagere.

Konkurrencen løber fra d. 19 juli til d. 29. juli 2016. Vinderen kontaktes direkte via Facebook-beskeder. Præmien bortfalder, hvis ikke vi får kontakt til vinderen.

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til MiNALTAN. Ved deltagelse accepterer du at blive kontaktet af konkurrenceafholder via Facebook, såfremt du er den heldige vinder.