Vind en arkitekttilladelse til jeres altanprojekt

(Værdi af op til 50.000 kr.)

Drømmer I om altaner i jeres ejer- eller andelsboligforening?

Så har vi en god nyhed til jer! Hos Minaltan A/S sætter vi nemlig en arkitekttilladelse på højkant til en heldig ejer- eller andelsboligforening i Storkøbenhavn. Arkitekttilladelsen har en værdi af op til 50.000 kr.

Alt I skal gøre er at udfylde formularen her på siden — så kontakter vi jer til en snak om jeres ønsker og muligheder, og I får herefter chancen for at vinde en arkitekttilladelse til jeres altanprojekt, kvit og frit.

Hvad er en arkitekttilladelse?

Forud for montage af altaner, skal der i den pågældende kommune gives en arkitekttilladelse. Minaltan A/S’ egne arkitekter udarbejder en ansøgning, med baggrund i lokale retningslinier og jeres ønsker. I kan derfor være medbestemmende på jeres drømmealtaners størrelse samt arkitektoniske udtryk. Minaltan A/S står naturligvis for udarbejdelse af alt tegningsmateriale, håndtering af administrative opgaver samt dialogen med jeres kommune.

Hvem kan deltage i konkurrencen? 

Alle ejer- eller andelsboligforeninger i Storkøbenhavn.

For at kunne opsætte altaner skal I som ejer- eller andelsboligforening have en kommunal byggetilladelse. Minaltan A/S’ egne arkitekter laver en ansøgning, som sendes til kommunen for godkendelse.

Har I spørgsmål til konkurrencen er I velkommen at kontakte Minaltan A/S på 86 78 66 66

*Konkurrencen løber frem til og med den 31. Maj 2019 kl. 15.00. Konkurrencen gælder ikke udbud eller licitation.

**Vinderen vil blive udtrukket i Minaltan A/S’ showroom fredag den 7. juni kl. 15.00.**