100 passionerede individer med en fælles vision

MinAltan er en sund og velfungerende virksomhed, hvor alle 100 medarbejdere (65 montører og 35 på kontoret) arbejder engageret og kvalitetsbevidst med deres opgaver. Vi værdsætter et sundt og inkluderende arbejdsmiljø, en god uformel omgangstone, et stærkt fællesskab og højt til loftet.

Som medarbejder hos MinAltan vil du desuden opleve, at der gives gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt mulighed for at påvirke tingene i en organisation med et flat hierarki og et højt fagligt niveau.

Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger

Socialt samvær

Det sociale samvær vægter tungt hos MinAltan. Vi holder mange forskellige arrangementer året rundt, og fremmødet og humøret er altid højt, hvad end vi står på ski, løber, går eller holder fest.

Vil du være med til at gøre ældre etageboliger mere sikre og grønnere med etablering af stemningsfulde altanuderum til gavn for byboernes livskvalitet? Så læs med her.

MinAltan er en dansk altanvirksomhed, som på ganske få år har erobret store dele af det danske altanmarked med stærk faglighed, sikre kvalitetsløsninger og elegante, enkle designs. MinAltan blev etableret i 2008 og sidenhen er flere Min-virksomheder kommet til – samlet under navnet MinGruppen.

MinGruppen består af MinAltan, MinElevator, MinRådgivning og MinPlatform og er i dag én af Danmarks førende leverandører af altaner, energioptimerede vinduer og døre samt elevatorer til eksisterende ældre etageejendomme.

Vi sætter en dyd i altid at gøre tingene ordentligt.
Vi vil være DEN SIKRE LØSNING – måske pga. vores jyske ophav.

Bæredygtighed som filosofi og forretningsmodel

Minaltan, Karriere

Klodens tilstand bekymrer mange af os, og ”business as usual” er ikke længere er en mulighed. Det er ikke nok med små ændringer. Vi skal helt ind i kerneforretningen. Vi har derfor forpligtet os til at arbejde med bæredygtighed i hele organisationen. Vores ambitioner strækker sig fra at reducere organisationens CO2e-udslip og vores negative impact på kloden til også at bruge FN’s Verdensmål som udgangspunkt for at skabe nye innovative løsninger. Det er vores overbevisning, at en effektiv implementering kun er mulig gennem gennem involvering af alle 100 medarbejdere. Vi har efter intense workshops med deltagelse af hele organisationen i 2021 udarbejdet vores bæredytighedsstrategi indholdende visioner og Verdensmål. Vi har med andre ord sat retning for, hvilken vej MinAltan skal gå i de næste mange år.

MinAltan tilbyder

  • Work-life-balance – fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde
  • Omfattende sundhedsordning gennem Tryg
  • Lækker frokostordning fra Meyers
  • Rabatordning hos AltanButikken

  • Socialt samvær – skiferie, løb, gåture, fredagsbar, sommer- og julefester
  • Fordelagtig aftale med FitnessWorld
  • Rabatordning hos MBT Tours i Harreskoven

Har du lyst til at være med

…til at videreudvikle en succesfuld virksomhed med en ambitiøs bæredygtig vækststrategi? Så søg én af de ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning: karriere@minaltan.dk

MinAltan inviterer alle med relevante kvalifikationer uafhængigt af køn, seksualitet, herkomst, politisk ståsted mv. til at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på SoMe, hvor ledige stillinger løbende vil blive slået op.