Grønnere produktvalg

MinAltan har i samarbejde med leverandører udarbejdet grønt produktkatalog

MinAltans leverandører besidder stor viden omkring de produkter, som vi gør brug af til vores byggeprojekter – stål, beton og træ såvel som lim, olie, maling etc., som anvendes i selve montageprocessen.

Vi ønsker at drage fordel af deres ekspertviden og lytter til deres anbefalinger til grønnere produktvalg på vores rejse mod grøn omstilling.

Produktkatalog

I tæt samarbejde med MinAltans leverandører har vi med udgangspunkt i deres materialekendskab udarbejdet et produktkatalog, således at vi, så vidt muligt, kan benytte produkter fri for skadelige stoffer. Dette tiltag ligger godt i tråd med det 17. Verdensmål, som er målet omhandlende ‘Partnerskaber for handling’.

Desuden har Cradle to Cradle certificeringen været et effektivt værktøj til at opnå bedre indsigt i produkters sammensætning.

En del af certificeringen omhandler en underskrevet erklæring på, at vores leverandører ikke har tilføjet kemiske stoffer, som er angivet på C2C’s Banned List Declaration.

På denne måde er certificeringen med til at sikre, at vi løbende forbedrer forholdene for både vores håndværkere og slutbruger, idet certificeringen er en tredjeparts undersøgelse af vores værdikæde og anvendte materialer.

Top historier

Læs MinAltans bæredygtigheds-
strategi og handlingsplan

Du kan læse den samlede strategi og handlingsplan her – Følg os, hvis du vil følge vores videre rejse mod grøn omstilling.

Relaterede indlæg