BÆREDYGTIGE LØSNINGER

I MinAltan er samfundsansvar tæt forbundet med sund forretningsudvikling.

MiNALTAN A/S blev etableret i 2008 af to unge og ambitiøse ingeniører. Siden da er vi kun vokset. Vi er 22 ingeniører, konstruktører og rådgivere på vores kontor på Frederiksberg, hvor vi også har et showroom. Vores medarbejdere er alle uddannede fagfolk, og vores samlede ekspertviden dækker et bredt felt af faglighed og kompetencer. Vi har også ansat 60 montører, som alle sammen er uddannede fagfolk. Det betyder, at vi ved, hvad vi taler om.

Vi sætter 1500 altaner op om året, så du kan roligt regne med, at vi har styr på det, vi laver. Du kan læse mere om, hvad vi har lavet, og hvem vi har bygget for på vores altanprojekter-side.

Vi strukturerer byggeprocessen i 5 overskuelige trin, og vi er med jer hele vejen i processen. Vi sørger for alt det, der skal til, fra byggetilladelse over montering til at du kan træde ud på din færdige altan. Vi er fagfolk, så du kan regne med, at sikkerheden er i top.

Og vi er også garant for økonomisk sikkerhed. Vi adskiller os fra en del af vores konkurrenter, ved at vi er kapitalstærke. Vi har Grundtvig Invest A/S i ryggen. Derfor kan vi til enhver tid stille sikkerhed og garanti selv på de helt store projekter. Så ud over økonomien i MiNALTAN A/S er god, så er vi et firma, der vil være en stor aktør på altanmarkedet i fremtiden. Du kan læse mere om sikkerhed og garanti her.

Du kan finde mere information om os, vores historie, vores tilgange og vores visioner, hvis du klikker i menuen til venstre. Her har vi også samlet en masse information til jer, der overvejer at anskaffe jer en ny altan. Det kan være en lang og besværlig proces, men vi kan hjælpe jer godt i gang og på vej.

Du er altid velkommen til at kontakte vores eksperter. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig

Vores værdier optegnet i et blomstermønster

Spørg os til råds

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede dig til den bedste altan.