Står jeres altaner til udskiftning?

Få nye og større altaner

I Danmark er titusindvis af altaner så gamle og nedslidte, at bæreevnen er tvivlsom, og altanerne derfor kan risikere at styrte ned. Nogle ældre altaner er tilmed så små, at mange beboere drømmer om at få nye større altaner, her kan en altanudskiftning forbedre deres situration og blive en del af jeres altanprojekt.

Står jeres boligforenings altaner til udskiftning? MinAltan er specialiseret i nedtagning af ældre nedslidte altaner samt produktion og montering af nye altaner.

Vi kan hjælpe jer hele vejen med altanudskiftning og tilbyder en nøglefærdig løsning – fra rådgivning om materialer og design til produktion og montering af nye altaner.

I samarbejde med jer og jeres rådgiver tilpasser vi altanløsningen til bygningens arkitektoniske udtryk og konstruktionsmæssige krav. Hvad end I ønsker slanke vedligeholdelsesfrie betonaltaner, stålaltaner med tynde balustre eller trægulv kan vi levere og montere altaner til bygningens facade.

I hjertet af Frederiksberg er vi et stærkt team bestående af rådgivere, designere, ingeniører, bygningskonstruktører, projektledere, jurister og danske montører med håndværksrelevant baggrund – klar til at tage hånd om jeres altanudskiftning.

Vi har produceret og opsat mere end 6.000 altaner til gavn for beboeres livskvalitet og ejendommes værdi. Skal vi også hjælpe jer i mål med foreningens altanprojekt?

Ring til os i dag. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores altanshowroom på Frederiksberg. Vi sidder klar til at hjælpe.

Altanudskiftning, Altanudskiftning
Esben Købke – Salgsdirektør
Telefon: 27 79 98 06
E-mail: ek@minaltan.dk
Altanudskiftning, Altanudskiftning
Altanudskiftning, Altanudskiftning
Altanudskiftning, Altanudskiftning
Altanudskiftning, Altanudskiftning

MinAltan sikrer dig:

MinAltan er med dig hele vejen

1. Rådgivning & tilbud

På baggrund af informationer om jeres byggeprojekt samt behovsafdækning, udarbejder vi et uforpligtende tilbud. Tilbuddet vil danne grundlag for den fremtidige detaljerede projektering.

2. Projektering

MinAltan udarbejder et omfattende tegningssæt, som giver jer et godt overblik over det fremtidige projekt.

3. Produktion

Vi får vores altaner, døre og andre materialer fra vores faste leverandører, som vi har samarbejdet med i mange år. Fra vi sætter produktionen i gang, går der typisk 6-8 uger til levering.

4. Eksekvering

Efter et detaljeret planlægnings- og koordineringsarbejde, som sikrer at alt materiel, mandskab og levering af altaner er koordineret, påbegyndes selve monteringen af altanerne. Denne planlægning sikrer, at alt forløber som planlagt.

Vi kan hjælpe dig!

Du er meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi
vores showroom og få sparring omkring dit altanprojekt – stort som småt.