Få inspiration til altanen og altandesigns

Altaninspiration

En altan er for mange altanejere et skønt ekstra rum i lejligheden, dér hvor morgenkaffen indtages, hvor ungerne leger, hvor urtehaven dyrkes og dagen sluttes af med et godt glas vin. Her kan du finde inspiration til brug og indretning af din altan eller til dit kommende altanprojekt. Vi kommer meget gerne forbi, hvis du har lyst til at vise din altan og inspirere andre. Så vi kan dele vores altaninspiration med hinanden.

Mød vores kunder

Vi elsker at besøge vores kunder, se deres kreative indretninger og høre om den glæde og livskvalitet, de oplever ved at have altan. Mød nogle glade altanejere her, og læs om deres forskellige oplevelser med altanprojekter.

Mød vores kunder her

sommer på altanen
Udskiftning af altaner

Altandesigns

Skal du i gang med et altanprojekt? Her kan du finde altaninspiration, hvad end du ønsker en stålaltan, betonaltan, kvistaltan eller fransk altan, mod gade eller gård. Vi er flere design, så du kan finde der passer bedst til jer.

Se vores altandesign 

Altantips & -tricks

Masser af inspiration til funktionel altanindretning, udekøkken, hyggebelysning, vinterindretning, dyrkning af køkkenhave, skygge på altanen og meget mere. Få mere ud af din altan og dens areal.

Find inspiration til din altan 

Indretning af altan