Tagaltan Nørrebro

En tagaltan er en konstruktion, som delvist er indbygget i taget, og er dermed forbundet med en del mere arbejde. Når arbejdet er overstået, har du til gengæld hele himlen åben over dig. Bor du, hvor det er muligt at lave en tagaltan, er du heldig. En tagaltan kan være en, der hænger ud over taget, men den kan også være trukket tilbage, så den ikke bryder facadens lodrette flugt.
Konstruktionen af en tagaltan er forbundet med en del tømrerarbejde, tagarbejde og sikring af, at vandet kan løbe ordentligt fra.

Tagaltan type 1 er her vist varmgalvaniseret og i 4 forskellige farver. Tagaltan type 1 fås i 3 dybder.

Specifikationer:
Varmgalvaniseret tagaltan i stål. Altankonstruktionen er opbygget af en UNP160-ramme med balustre 30×6 mm pr. 90 mm cc. Stålhåndliste 60x15x2 mm. 21 mm hårdttræsgulv eller fiberbeton. Underbeklædning er en brandsikret 3 mm lys dibondplade med afvanding ved forkant i hele altanens længde. Altanen er monteret i vatter uden fald ud fra bygningen. Tagkonstruktionen ved kvisten udføres i zink under altanen og på flunker. Afvanding for kvist og tag føres til eksisterende tagrende eller ny bukket zinkrende.

Referencer

Altaner - Læs om processen ved køb af en altan

MiNALTAN løser opgaven fra salg til levering

  • Tilbud
  • Projektering
  • Produktion
  • Montering
  • Aflevering
Læs mere om byggeprocessen her
Spørgsmål og rådgivning Mød vores eksperter Mød ekspert, Klik her