Få en altan i højstyrkebeton fra Hi-Con

Betonaltaner

Gadealtaner laves ofte i beton, da det giver et moderne spinkelt udtryk, som samtidig komplementerer ældre klassiske bygningsfacaders smukke ydre. Med en betonaltan fra MinAltan er du sikret en klassisk altan, som matcher bygninger med stuk opført i nationalromantisk stil.

MinAltans betonaltaner udføres i Hi-Cons højstyrkebeton og opfylder selvfølgelig alle krav fra kommunen om materialer, stil og sikkerhed.

Specifikationer på MinAltans betonaltaner

Betonaltan i Hi-Cons ’ultra højstyrkebeton’ med varmgalvaniseret værn i stål. Konstruktionen er opbygget af en 80 mm ‘ultra højstyrkebeton’ bund med let fald mod forkant. Altanens værn er udført i varmgalvaniseret stål med balustre Ø12 mm pr. 90 mm cc og lodrette poster 30×10 mm pr. 810mm cc. Håndliste og fodspark 50×10 mm.

Betonaltan i Hi-Cons ’ultra højstyrkebeton’ med varmgalvaniseret værn i stål. Konstruktionen er opbygget af en 80 mm ‘ultra højstyrkebeton’ bund med let fald mod forkant. Altanens værn er udført i varmgalvaniseret stål med balustre Ø12 mm pr. 90 mm cc og lodrette poster 30×10 mm pr. 810mm cc. Håndliste og fodspark 50×10 mm.

MinAltans 4 værndesign

Alle vores betonaltaner installeres med et stilrent stålværn, som du kan få malet og lakeret i farver, der komplimenterer din ejendom.

Frederiksberg Værn

Værnet er opbygget med Ø12mm balustre og to 50x10mm vandrette profiler.

Nørrebro Værn

Værnet er opbygget med 30x6mm balustre og én 60x15mm vandret profil.

Vesterbro Værn

Værnet er opbygget med 30x6mm balustre og to 50x10mm vandrette profiler.

Østerbro Værn

Værnet er opbygget med 30x6mm balustre

Betonaltaner med farvet stålværn

Din betonaltans endelige udseende og design afhænger af foreningens ønsker, bygningens udtryk og kommunernes regelsæt. Her kan du kan se de forskellige farvede altanværn i kombination med en betonbund.

MinAltan leverer betonaltaner i Hi-Cons ‘ultra højstyrkebeton’

Vores smukke betonaltaner udføres i klassisk facon og passer særligt godt til ældre bygninger opført i stuk eller i nationalromantisk stil. Vores altaner i beton bliver altid udført i såkaldt ‘ultra højstyrkebeton’ og er designet af Hi-Con. Materialet giver et moderne spinkelt udtryk, som samtidig også komplementerer ældre bygningsfacaders smukke ydre på klassisk vis.

Specifikationer:
Betonaltan med varmgalvaniseret værn i stål. Konstruktionen er opbygget af en 80 mm ‘ultra højstyrkebeton’ bund med let fald mod forkant. Altanens værn er udført i varmgalvaniseret stål med balustre Ø12 mm pr. 90 mm cc og lodrette poster 30×10 mm pr. 810mm cc. Håndliste og fodspark 50×10 mm.

Book en gratis besigtigelse af boligforeningens ejendom

Kontakt os

’Fra drøm til altan – sådan kommer du i mål med MinAltans 6 steps’

Læs mere om processen

Spørgsmål & rådgivning?
Ring, skriv eller besøg os i vores showroom på Frederiksberg. Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen.

Kontaktformular

* Vi udfører ikke altanprojekter på ét-familie huse
Afkrydsningsfelter

MinAltan monterer altaner på etageejendomme

MinAltan leverer altaner, radiatorer og vinduer i totalentrepriser. Vi klarer hele forløbet fra rådgivning og byggetilladelse til produktion og montage. Vi har 15 års erfaring og har monteret mere end 7.000 altaner i Storkøbenhavn.

Når du indgår et altanprojekt med MinAltan får du følgende:

  • Rådgivning ud fra nuværende altanmanual, lokalplan og vores lange erfaring
  • Ansøgning om byggetilladelse
  • Konstruktionstilladelse
  • Projektstyring
  • Montage af altaner
  • Afleveringsgennemgang
  • 1 og 5 års gennemgang

Alle opgaver bliver varetaget af MinAltans egne ansatte.

Spørg os til råds om foreningens altanprojekt

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig fra altandrøm til morgenkaffe på altanen.