Altandøre

Når du vælger din nye altan, er døren en stor del af det. Døren skal passe til både altanen, bygningen og din lejlighed. Døren er udgangen til dit nye uderum, og den bliver en stor del af fornemmelsen af lejligheden.
1-fags døre
1-fags døre
En 1-fags dør er en almindelig dør, som du kender det i din lejlighed med ét dørblad, ...
læs mere her
2-fags døre
2-fags døre
En 2-fags dør er en dobbeltdør, hvor man kan åbne ét parti af gangen.
læs mere her
3-fags døre
3-fags døre
En 3-fags dør er 3 individuelle fag, hvor man kan åbne to af partierne.
læs mere her
3-fags cafédøre
3-fags cafédøre
En cafédør er en udvidet 3-fags dør, hvor du får mulighed for at åbne det sidste ...
læs mere her
Med den nye altan følger en ny dør. Dørens inddeling og farve følger de nuværende vinduer. Til døren kan der vælges forskellige funktioner og har i fokus på energi og klima, kan de være en ide at overvej 3 lags glas. Bor I ud til en gade hvor der er støj er lydglas også en mulighed for at højne komforten i lejligheden.

Vores leverandører

Vi vælger vores leverandører af døre ud fra, hvem der er bedst. Vi får typisk vores døre fra den danske virksomhed Vrögum i Sønderjylland. Vrögum leverer de standarddøre, du kan se her på siden. Hvis du har specielle ønsker, gør vi, hvad vi kan for at opfylde dem og finde de perfekte produkter hos andre leverandører.

Vi sørger for dørene

Vi står for det hele med altandørene, og vi bruger kvalitetsmaterialer, så du kan få den bedste løsning. Vi måler op til alle døre individuelt, da opmålingen af døren skal være meget præcis. Vinduer og døre er en stor del af facaden og er derfor med til at give huset karakter og stil. Dørene skal passe til arkitekturen i ejendommen og naturligvis også til udtrykket på den nye altan. Vi vil gerne rådgive jer om, hvilke løsninger vi vil anbefale.

Den flotte finish

Din altandør betyder meget for den sidste finish, så det hele kan se pænt og elegant ud. Det drejer sig bl.a. om gulvarbejde og lysninger. Det hele bliver lavet med de bedste og flotteste løsninger af vores fagfolk. Hos MiNALTAN A/S er vi både ingeniører og arkitekter, og det er din sikkerhed for kvalificeret vejledning om, hvad der passer bedst til din bolig. For os er det vigtigt, at din altan er smuk, og at den holder sig smuk i mange år. Derfor gennemtænker vi alle vores løsninger, og vi går op i smukt design og et elegant udtryk.

Forskellige designmuligheder

Der er forskellige muligheder inden for dørenes design. Dem kan du se nærmere på rundt om på disse sider. Om du skal have en 1-fags dør, en 2-fags dør eller en 3-fags dør afhænger af størrelsen på det vindue vi skal udskifte.